У одній зі столичних шкіл вчитель сильно кричав та обзивав п'ятикласників просто серед навчального закладу.
Відповідним відео поділилися в Телеграм-каналі "Народний ревізор".
Так, стало відомо, що одна з учениць столичної школи зафільмувала на відео, як педагог сварить п'ятикласників. Чоловік обзивав дітей та погрожував вибити їхні мізки на стіну. Зазначається, що це сталося у 152 школі.

Вчитель накричав на учнів, скріншот
Вчитель накричав на учнів, скріншот


"Подонки, ви негідники. Ви в мене заспіваєте. Я вам зараз мізки виб'ю на стінку, козли довбані. Я ясно сказав? Класного керівника сюди. Подонки паршиві", - кричав викладач.

В свою чергу діти на відео не могли зрозуміти, чому викладач почав кричати на п'ятикласників. За словами авторки відео, діти просто вийшли з класу, а педагог почав кричати. Наразі особа викладача, який кричав та погрожував дітям - не відома.

Вчитель накричав на учнів, скріншот
Вчитель накричав на учнів, скріншот

"Сподіваємося, що публікація цього відео допоможе набути розголосу ситуації. Такі вчителі не повинні контактувати з дітьми", - зазначили в Телеграм-каналі "Народний ревізор".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, вчителька "доганялася" горілкою замість кави просто на уроці: до кінця дня не могла розмовляти. На жінку поскаржилася одна з мам учнів.

Раніше Знай писав, у школі обвалилася стеля просто під час уроку, дитина отримала травми: кадри з місця НП. У школі під час уроку стався неприємний інцидент, діти могли сильно постраждати

Також Знай повідомляв, агресивна матуся накинулася на вчительку через скаргу на її сина 6-класника: побила ногами на очах у дітей і втекла