Відома своїми скандалами і епатажними виходами на парад з царськими іконами зрадниця України, колишня прокурорка Криму і екс-депутат Держдуми РФ Наталія Поклонська продовжує провокувати користувачів соціальних мереж. Цього разу Наталя опублікувала дуже дивне для неї відео.

На свіжих кадрах вона під своє фото підставила слова з пісні українського музиканта. Йдеться про композицію Андрія Кузьменка, більш відомого як Кузьма Скрябін "Люди як кораблі".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталії Поклонської в мережі Instagram.

Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Instagram
Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Instagram

Ролик з'явився на сторінці Полконської в Instagram кілька днів тому. На ньому змінюються три фотографії "експрокурора". На фото накладені слова з пісні Скрябіна" Люди, як кораблі", які читає сама Поклонська українською мовою.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Наталія Поклонська, скріншот: Instagram
Наталія Поклонська, скріншот: Instagram

Варто зазначити, що її підписники прийняли такий перфоманс навіть з певним схваленням, залишаючи схвальні коментарі: "Яка гарна мова", "Дякую за хороші вірші...", "Жодного слова не розібрав, але прочитано з душею, дякую Наталя".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам той факт, що раніше в одному з інтерв'ю Наталія Поклонська заявила, що любить українську мову і заспівала на камеру фрагмент з відомого хіта Софії Ротару "Черемшина".

Раніше повідомляли, голий Путін на унітазі зняв червоні труси і посадив до себе на коліно задоволеного Лукашенка.

Як повідомляв Знай.uа, Лукашенко пригрозив білорусам в'язницею за "сидіння" в Telegram.

Знай.uа писав, у Христини Асмус новий коханець? Колишнього чоловіка Гаріка Харламова записали в "рогоносці".