Як відомо, ціни на бензин і дизель в листопаді стали значно нижчими. Чого ж очікувати водіям від тарифів у листопаді, і у скільки зараз обходиться паливо.

За даними видання "Мінфін", така ситуація спостерігається у всіх областях країни. Ціни на паливо стають нижчими - мова йде про бензин і дизель. А ось автогаз останнім часом тільки ріс в ціні, але, подорожчання практично припинено.

На статистиці видно, що ціни стоять на місці, і практично не змінюється з дня на день.

Бензин А-95 преміум - 33,74 гривні;

Бензин А-95 - 31,41 гривня;

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Бензин А-92 - 30,63 гривень;

Дизельне паливо - 30,33 гривень;

Газ автомобільний - 19,06 гривень.

Ціни на бензин, фото: скріншот
Ціни на бензин, фото: скріншот

Ось такі в середньому розцінки на українських АЗС станом на останній осінній день.

Експерти відзначають, що на початку грудня очікується ще зниження цін на бензин і дизельне паливо, і цілком можливо стабілізуються ціни на автогаз.

"Багато що буде визначатися курсом гривні, яка повільно девальвує, – говорить заступник директора науково-технічного центру "Психея" Геннадій Рябцев. - Потенціал зниження близько 1 грн./л як по бензину, так і по дизпаливу, але чи буде він реалізований, залежить як від нафтових котирувань, так і від курсу гривні" - кажуть фахівці.

Ціни на бензин, фото: скріншот
Ціни на бензин, фото: скріншот

Відзначається також, що зниження цін це новий своєрідний тренд, який затримається з нами надовго, і це на радість водіям.

АЗС, скріншот: YouTube
АЗС, скріншот: YouTube

У грудні ціни на паливо можуть стати нижче на цілу гривню, а так це буде чи ні - дізнаємося зовсім скоро.

АЗС, скріншот з відео
АЗС, скріншот з відео

Раніше повідомляли, держава в 2017-2021 роках ввела формулу "Роттердам+" на газ, бензин і дизель-експерт "Центру Разумкова".

Як повідомляв Знай.ua, компанії Коломойського претендує на поставку рекордного обсягу дизпалива УЗ за формулою " Роттердам+".

Знай.uа писав, Мінекономіки зобов'язало АЗС знизити ціни на дизпаливо на 20 коп / л відповідно до формули "Роттердам+".