Телеведуча, головний редактор інформаційної служби «Факти ICTV», заслужений журналіст України Олена Фроляк склала іспит на відвертість колезі Маші Єфросиніній.

Вона розповіла, як влаштована служба новин, чому ведуча вважає за краще не дивитися новини. Як журналіст із регіонального телебачення потрапила на стажування CNN у США, а після повернення в Україну зустріла свого майбутнього чоловіка по той бік телевізійної камери.

Зокрема, вона розповіла, як якось переплутала день інтерв’ю с послом США.

Олена Фроляк
Олена Фроляк

«Я зі школи плутаю два слова – Wednesday та Thursday. Маша, я плутаю їх! І я приїхала в середу замість четверга. І ми приїхали всією бандою, із освітлювачами, операторами… а мені кажуть – яке інтерв’ю, це ж завтра! І я кажу – боже, вибачайте! Добре, що я не переплутала навпаки, було б набагато гірше», - ділиться ведуча.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Найгіршим інтерв’ю було спілкування з депутатом, який виявився жахливим у спілкуванні.

«Він мене просто зробив, як дівчинку. Я йому про одне – він мені про інше. Я про біле – він про чорне. В мене було бажання встати і вийти. Але я не можу… Не може хірург піти з операції. Це моя робота», - зізнається Фроляк.

«Коли вам зробили пропозицію вести дебати Петра Порошенка і Володимира Зеленського, про що ви подумали в першу чергу?», - запитала Єфросиніна.

«У мене день народження 19 квітня, у день дебатів. Я дуже хотіла потрапити на озеро Комо, 18 квітня в мене були квитки. Пішла, зробила собі укладку, День народження все ж таки, приїхала на роботу з валізами. Дзвонить мені Олександр Богуцький, питає, ти де? Я кажу, в Києві. Він просить, будь з телефоном. Сідаю в таксі, їхати на Бориспіль. Пробка страшна. Дзвонить мені Віктор Пінчук: «Тебе завтра запрошують вести дебати на стадіоні»», - згадує ведуча.

Фроляк зрозуміла, що відмовитися вона не може, але й не потрапляє на озеро. Вона додала, що їй було не важливо, від якої команди її запросили – вона б погодилася у будь-якому випадку.

Зеленський і Порошенко на дебатах, фото з вільних джерел
Зеленський і Порошенко на дебатах, фото з вільних джерел

«Вам не було страшно? Я б втратила свідомість там», - цікавиться Єфросиніна.

«Було дуже страшно. У мене не було навіть таймера. Моя мобілка сіла, бо зранку присилали привітання. Разумков дав мені свою, і на ній я відраховувала хвилини. У мене зводило вилиці, наче під анестезією… Це була година, якої я не пам’ятаю! І в кінці Володимир Олександрович привітав із днем народження, і стадіон кричав «З днем народження»», - додає вона.

Нагадаємо, хвора на рак Алла Мазур отримала найкращий подарунок - "Ковток радості".

Як повідомляв Знай.uа Алла Мазур різко відповіла кривдникам за фейк про свою пухлину: "Хтось вирішив пограти з моєю хворобою".

Знай.uа писав, ведуча "Факти" на ICTV Олена Фроляк розповіла, як вперше потрапила на телебачення.