Стало відомо про те, що в мережі з'явився офіційний трейлер продовження серіалу "Секс у великому місті". Прем'єра відбудеться вже на початку цього місяця.

Сервіс НВО представив офіційний трейлер продовження серіалу "Секс у великому місті", який отримав назву "Iсторія триває". У ролику можна побачити вже улюблених персонажів, які повернулися до своїх ролей, а також кілька нових облич.

Секс у Великому Місті, фото: скріншот з відео
Секс у Великому Місті, фото: скріншот з відео

"Чим більше років проходять, тим більше я розумію, що якщо на твоєму боці є справжні друзі, все можливо", - починається трейлер з голосом Керрі.

З'явиться в ньому і Містер Бiг, герой Кріса Нота, але незрозуміло, в яких вони відносинах з Керрі Бредшоу, адже в трейлері вони поводяться як закохана пара, незважаючи на чутки про розлучення.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Серіал "Секс і місто", instagram.com/justlikethatmax
Серіал "Секс і місто", instagram.com/justlikethatmax

Ще до того як почалися зйомки, серіал наробив багато шуму, і новина про ремейк викликала незадоволені реакції шанувальників оригінальної картини. Потім виявилося, що Кім Кеттролл відмовляється від зйомок в продовженні, і невдоволення посилилися.

Що з цього всього вийшло - невідомо, але прем'єра вже зовсім скоро. У четвер, 9 грудня шанувальники зможуть подивитися перші дві серії на сервісі НВО, після чого залишилися 8 серій будуть виходити раз на тиждень, а тривалість епізоду в середньому 30 хвилин.

Кадр з "Секс у великому місті"
Кадр з "Секс у великому місті"

Згідно з офіційним синопсисом, картина розповість про Керрі, Міранду і Шарлотту, які переходять від складного життя і дружби в свої 30 років до ще більш складної реальності життя і дружби в свої 50 років.

Нагадаємо, що постаріла і з сивиною: Сару Джесіку Паркер з подругами показали в тизері "Секс і місто"

Раніше повідомлялося, що романтичні образи і захоплюючі історії: чим дивуватиме другий сезон "Емілі в Парижі"

Також, Сара Джессіка Паркер "поверне" закоханих до зрад через "секс у Великому Місті"