Андре Тан розповів про те, в якому вбранні варто прийти на новорічний корпоратив. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Український модельєр і дизайнер, а також власник популярної торгової марки ANDRE TAN є популярною особистістю в нашій країні. На у нього є величезна армія шанувальників. Зокрема на його офіційній Instagram-сторінці двісті сорок сім фоловерів, які активно лайкають і коментують кожен його пост. З шанувальниками Андре Тан ділиться різноманітними новинами зі світу моди.

30 листопада український модельєр опублікував пост, в якому розповів про те, як слід провести новорічний корпоратив. За словами Андре Тана, найголовнішою родзинкою є блискітки.

"блискучий дрес-код-хітяра сезону прийдешніх корпоративів. При чому виблискувати можуть як сукні, так і строгі костюми. Даю вам повну свободу: в тренді як сукні міні, так і в підлогу. Все залежить від рамок, які задає ваша компанія. Вибір найсміливіших-екстравагантні пір'я", - повідомив він.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

За словами відомого модельєра, слід носити браслети і сережки "люстри у вуха". Зараз на це тренд. З того, що не варто іпользовать: це носіння хутра або оголення більше п'ятдесяти відсотків тіла.

Нагадаємо, шедевр з вадами: що хорошого і поганого в "Веномі 2" з чудовим Томом Харді

Раніше повідомляли, що члени королівської сім'ї стануть героями мультфільму. У ньому постануть намальовані королева Єлизавета II, принци Філіп, Чарльз, Вільям і Гаррі, Кейт Міддлтон, Меган Маркл

Також, зірку фільму "Мисливці за привидами" спіймали за дивним заняттям. Йдеться про Білла Мюррея, який незважаючи на популярність, є "хлопцем з народу",