Для всіх українських батьків, які займаються вихованням дітей шкільного віку, до 3 класу включно, з'явилися дуже важливі і навіть трохи цікаві новини. Справа в тому, що в державних школах тепер починатимуть впроваджувати уроки профорієнтації з 3-го класу.

Про це стало відомо завдяки заяві заступника міністра освіти Ігоря Гарбарука під час онлайн-заходу "Майстерня з профорієнтації", який відбувся в рамках Всеукраїнського тижня професійної освіти.

Школа, фото: скріншот з відео
Школа, фото: скріншот з відео

За його словами, профорієнтація повинна стати повноцінною частиною навчальної програми в школах. Заступник міністра підкреслив, що якісна профорієнтація в школі здатна в кілька разів підвищити популярність робітничих професій. Тому вона повинна стати повноцінною частиною навчальної програми в школах.

Діти в школі, скріншот: Youtube
Діти в школі, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Цього року спільно з партнерами ми розробили рамковий документ "профорієнтація в Новій українській школі". У проект закладені елементи наскрізної профорієнтації учнів, яка починається в 3-4-му класі. Програма допоможе школярам досліджувати різноманітність світу професій і свідомо підійти до майбутнього вибору", — зазначив Ігор Гарбарук.

Раніше повідомляли, у Зеленського "перетворять" малозабезпечених на бізнесменів: 100 тисяч допомоги з важливою заковикою.

Як повідомляв Знай.uа, українці перекрили дорогу дітьми, щоб у школах та садочках увімкнули тепло.

Знай.uа писав, під Полтавою в дитячому садку вихователі нібито знущалися над 4-річною дівчинкою, за допомогою скотча: "Слова дитини, фантазують...".