Вчені вважають, що цілком ймовірно, що у всіх кішка є елемент психопатії, оскільки колись це було корисно для їхніх предків з точки зору придбання їжі і території.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Вчені вважають, що всі кішки-психопати, так як походять від диких предків.

Боффінс вважає, що всі кішечки містять в собі трохи божевілля через їх дикої котячої родоводу.

Вони вірять, що це відрізняє їх від людей і робить їх більш вмілими в пошуку їжі, територій та іншого.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Дослідники також розробили шкалу, яку власники домашніх тварин можуть використовувати для аналізу рівня манії у свого кошеня.

Кішка
Кішка

Провідний дослідник Ребекка Еванс зі школи психології Ліверпульського університету сказала: "Ми вважаємо, що, як і будь-яка інша особистісна риса, психопатія знаходиться в безперервному континуумі, де одні кішки отримують більш високі оцінки, ніж інші. Цілком імовірно, що у всіх кішок є елемент психопатії, оскільки він колись був корисний їх предкам з точки зору придбання ресурсів - наприклад, їжі, території, можливостей для спарювання".

Вважається, що всі домашні кішки походять від близькосхідної дикої кішки Felis Sylvestris - "лісової кішки".

Вчений з Ліверпульського університету Джона Мура заявила, що їх CAT-Tri+ - це перший доступний інструмент для вимірювання психопатії у кішок.

Кішка
Кішка

У вікторині про котів з 46 питаннями використовується та ж модель, що і для оцінки того, чи є люди гагарами в стилі Ганнібала Лектера.

Власники оцінюють, чи грає їх кішка з здобиччю замість того, щоб негайно її зарізати, наскільки голосно вона нявкає і виє "без видимої причини" і переходить їх кишка в "перевантаження".

Нагадаємо, що українцям розповіли, що не можна годувати кішок м'ясним фаршем.