Новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми - втома , прискорений пульс і температура

За словами Кутзе, яка є практикуючим лікарем і працює в столиці ПАР Преторії, останнім часом серед її пацієнтів з COVID-19 з'явилися молоді люди, що розрізнялися за етнічною приналежністю і соціальним статусом, які скаржилися на сильну втому.

Жоден з них не скаржився на втрату або зміну відчуття смаку або нюху. Кутзе також згадала випадок з шестирічною дитиною, у якого був сильно прискорений пульс і підвищена температура.

Лабораторія, фото: Unian
Лабораторія, фото: Unian

Розпочався Різдвяний піст 2021: благословенне меню та ідеї для дієтичного харчування на кожен день

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Під час посту віруючі намагаються дотримуватися приписані церковними канонами правила і заборони, які стосуються вживання в їжу тих чи інших продуктів.

Протягом 40 днів не рекомендується вживати в їжу продукти, що має тваринне походження. Це відноситься до будь-якого м'яса і виробів з нього. Іноді, по неділях і святах, можна трохи пригубити червоного вина.

Різдвяний пост, скріншот: YouTube
Різдвяний пост, скріншот: YouTube

Дружина голкіпера "Динамо" зігнулася на яхті, щоб промінчики підігріли попу: "Важко Денису"

Дівчина зовсім не соромиться на гарячі фотографії, демонструючи струнку фігуру і пишні, пружні форми з різних ракурсів. Валерія дуже багато подорожує, про що свідчить місце розташування під кожним з постом.

Валерія Бойко постала в коротенькому рожевому купальнику, лежачи на тлі прозорої водички. Вона зігнулася і прикрила очі, показуючи всю ніжність своєї натури.

Валерія Бойко, фото Instagram
Валерія Бойко, фото Instagram

Оля Полякова розповіла, як Маша і Аліса перестали поважати свого батька: "Як з обслугою. Де мій гарем?"

Єфросиніна і Прлякова прийшли до висновку, що жінці небезпечно заробляти більше свого чоловіка, так як це може привести навіть до розпаду шлюбу. Хоча і Маша, і Оля на даний момент через низку причин заробляють більше своїх чоловіків.

І, забавно, що їхні чоловіки зараз знаходяться на шляху становлення головних здобувачів в сім'ї. Найголовніше - не завадити цьому. Проблемами з цього приводу поділилася Оля Полякова.

Оля Полякова, скріншот з відео
Оля Полякова, скріншот з відео

Що не можна подавати на Новий 2022 рік: доведеться обійтися без шампанського і холодцю

Зовсім скоро настане Новий рік, а значить потрібно вже продумувати святкове меню, щоб потім не бігати по супермаркетах похапцем. Проте астрологи заявили, що частину продуктів небажано подавати на святковий стіл.

По-перше, не радять подавати на стіл яловичину. Легенда свідчить, що тигру не подобаються бики і корови, так як буйвол переміг у сутичці, висміявши.

Новий рік, скриншот youtube Новогодние чудеса
Новий рік, скриншот youtube Новогодние чудеса