Завжди важливо триматися молодцем, щоб ніякі біди і напасті не могли зруйнувати ваші плани, амбіції і вже побудоване, здійснене.

Тому ми говоримо на тему змови, який дозволить захистити бізнес. Конкуренти не зможуть заподіяти чаклунського шкоди, якщо спробують зайнятися подібним. Їм не вдасться накликати " поруху "(важка економічна криза) на ваше дітище.

Українці, фото: Знай.ua
Українці, фото: Знай.ua

Щоб цього не сталося, слід використовувати оберіг з різними травами, включаючи полин, чортополох, конюшина, звіробій, шавлія. Таким чином, будуть покликані сили, з якими і можна працювати, змішуючи трави і примовляючи наступні слова.

***

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Травушка до травушки, сила до удалушки справою моїм единиться, супротив порухи щитом сотвориться, огорожею ми стане непорушною, ворогами нездоланною від сзглазу, від порухи, від усякої невезухи, від злих словес, від завидних очес, щоб справа моя ладилося, та право правілося, перепонами не перегороджувалося, ніяко не спотикалося, добро татями не расхіщалося, цілісно зберігалося. Амінь.

***

Оберіг, скріншот: YouTube
Оберіг, скріншот: YouTube

У мішечок потрібно засипати трав'яну суміш, зашити і зашити його. Вміст, таким чином, не зможе висипатися. Даний оберіг носите на шнурі, на шиї, щоб захистити свій бізнес від пристріту конкурентів. І ще обов'язково потрібно встати біля входу в робоче приміщення, в повний місяць, опівночі, затиснути в кулаці отриману трав'яну суміш і роздути її від півночі (за годинниковою стрілкою) на всі сторони світу.

***

Від півночі до півдня, від сходу до заходу сили чотирьох стихій закликаю. Духи землі, повітря, вогню і води, до вас звертаюся. Так буде затребуваний мій товар (послуги). По землі ходити, повітрям дихати, днями і ночами не спати, лише тільки в це місце заходити, мій товар купувати. Така моя воля, і нехай буде так. Амінь.

***

Ґудзик як оберіг, скріншот: YouTube
Ґудзик як оберіг, скріншот: YouTube

Нагадаємо, дружина Анатолія Анатоліча Юла хрестила "котика", а це показали по телевізору: "Нехай міцніє"

Як повідомляв "Знай.ua", оберіг трьох ангелів від усіх проблем: сильний змову, який відверне біду від людини

Знай.ua писав, дайте води від усякої біди: обряд підзарядки "основи життя" на захист і постійне джерело енергії