Про це він розповів у новому випуску «Прогноз» з ведучою Любов’ю Завальнюк.

«Грудень буде досить романтичним, спокійним та прагматичним місяцем. Але на політичній арені я говорив, що буде гаряче в листопаді, і грудень продовжить жорстку ситуацію. Навіть можливий Майдан, якісь протести та вливання фінансових грошей усіх олігархів. Поки Путін живий, він ніколи не дасть Україні спокою. Тому що він не має можливості відродити Російську імперію без того, щоб Київ входив до цієї імперії», - розповів Росс.

Росс сказав, що Росія – це не та Русь, яка була спочатку і насправді. Оскільки справді Москва, вона ж Московія, повідомив він, у перекладі означає корова, від сюди йде зодіакальний знак Тельця. Путін ніколи не був росіянином, він справжній фін. Путін завжди нападає несподівано, але він точно не нападе у січні та лютому. Але другого березня буде парад планет, Сонце з'єднується з Місяцем, Меркурій з'єднується з Сатурном і все це у секторі 38 градусів.

«А коли відбувається парад планет, на Землю зазвичай падають астероїди або відбуваються якісь катастрофи, катаклізми. Тому я думаю, що наприкінці лютого - на початку березня на Землю може впасти якийсь астероїд. І нам мало не здасться після коронавірусу, ще може бути глобальна катастрофа. Якщо парад планет трапляється у день народження людини, то зазвичай такі люди помирають у 90 років. Дуже складна ситуація зі скупченням планет і те, що вони вишиковуються в ряд. Натальна карта України говорить про те, що найбільша вразливість для нашої країни буде саме у березні», - резюмував Росс.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, астролог Влад Росс зазначив, що влітку 2022 року, або до кінця 2022 року, ми нарешті скинемо маски.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що астролог Розалія Романова розповіла, що приготували зірки: коридор затемнень покаже шлях до успіху та здоров'я.