Відоме телевізійне реаліті-шоу "Хата на тата" з 2012 року тішить українських глядачів. Його суть полягає в тому, що дружина на деякий час покидає сім'ю заради відпочинку, а на тата звалюються всі хатні клопоти.

"Сокіабле", скріншот з відео
"Сокіабле", скріншот з відео

За роки існування телепроєкту у мережі з'явилося чимало мемів, деякі з них стали вже культовими. Наприклад, такі як "сокіабле" та "Я теж хочу шоколадку".

"Я теж хочу шоколадку", скріншот з відео
"Я теж хочу шоколадку", скріншот з відео

Однак, пропонуємо перейти до недавніх фейлів учасників шоу "Хата на тата".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Так, один з татусів не мав ні швейної машинки, ні тканини аби зробити доньці костюм на гавайську вечірку. Тому він почав викручуватися як міг. Чоловік вирішив зробити сукню з різнокольорового паперу. Татусь навіть подбав про прикрасу на голову, однак теж з паперу.

Костюм з паперу, скріншот
Костюм з паперу, скріншот

"Каріна була одягнена в який картон та перемотана скотчем. Може вже й з туалетного паперу зробив би їй костюм", - зазначила одна з дівчат, яка прийшла на вечірку.

Однак це ще не всі пригоди гавайської вечірки. Чоловік подбав і про розваги та власноруч змайстрував дітям басейн. Він взяв старе колесо з трактора, застелив його клейонкою і набрав води.

Басейн у колесі, скріншот
Басейн у колесі, скріншот

"В ньому може тільки він зі своїми друзями купатися та качки. І то качки не схочуть", - зазначили діти.

Басейн у колесі, скріншот
Басейн у колесі, скріншот

Інший татусь теж вирізнився, коли порадив своєму сину побешкетувати й кинути каміння до сусідів у вікно. Однак, син виявився слухняним та відмовився від ініціативи тата.

"Візьми камінь й кинь сусідці в вікно", скріншот
"Візьми камінь й кинь сусідці в вікно", скріншот

-Та візьми камінь й кинь сусідці в вікно.

- Ні, ні.ні

У шоу один з татусів перетворився на Вінні Пуха, коли ловив свійських птахів, адже так зумів залізти, що вилізти не міг.

"Я як герой того мультика про Вінні Пуха, заліз, як він меду наївся, а вилізти не можу, ні туди, ні назад", - зазначив він.

"Я як герой того мультика про Вінні Пуха", скріншот
"Я як герой того мультика про Вінні Пуха", скріншот

Ще один з татусів виявився настільки нескромним, що уявив себе найважливішою людиною в селі:

"Друга людина в селі після Бога", - зазначив він.

Нагадаємо, Ді Капріо, Сімпсони, Гра в кальмара і розлючена Тимошенко: мережа вибухнула мемами про 1000 грн від Зеленського

Раніше Знай писав, харківський кіт-мем Степан підкорив серце Брітні Спірс своєю сумною мордочкою: "Кумир"

Також Знай повідомляв, українці потролили Путіна "Грою в кальмара": доведеться лизати