Відомий український інтерв'юер Раміна Есхакзай розповіла, як стрес може зруйнувати організм, від чого з'являється зайва вага і безпліддя. Все це вона обговорила з експертами, яких покликала в програму.

Новий випуск вийшов на каналі Раміни Есхакзай в YouTube. Там журналістка регулярно знімає ролики з цікавими людьми, або ж на певну тему, як зараз.

Цього разу вони вирішили з експертами поговорити про таку тему як стрес.

Раміна розповіла, як вона здала аналізу якось, і незважаючи на те, що вона не п'є і не курить, рівень гормонів щитовидної залози, і важливих життєвих гормонів змінився. Вона довго не могла зрозуміти, в чому ж справа, адже її життя абсолютно не змінилася.

Раміна Есхакзай, фото: скріншот з відео
Раміна Есхакзай, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Після курсу експерта вона зрозуміла, що у неї високий рівень хронічного стресу, і терміново потрібно застосувати медикаментозне лікування і психотерапія. Найсумніше, що в такому стані живе величезна кількість людей, і навіть не підозрюють, що з ними відбувається. Цей ролик вона зняла спеціально для того, щоб допомогти людям.

Вони з експертом вирішили розповісти про перші ознаки хронічного стресу, як це вчасно розпізнати.

Раміна Есхакзай, фото: скріншот з відео
Раміна Есхакзай, фото: скріншот з відео

"Те, що точно люди помічають-це втома. Тобто, начебто ти прокинувся, але ти вже втомився. Важко встати з ліжка вранці буває, і навіть якщо ти ліг вчасно. Це вже така історія не те, що натяк - це людина знаходиться в хронічному стресі" - розповіла Катерина Толстікова.

Далі, ще одна ознака-зміни в зовнішності. Набряклість і зайва вага. При цьому, все це може бути не через жирової тканини, а через набряклості, так як затримується зайва вода.

Раміна Есхакзай, фото: скріншот з відео
Раміна Есхакзай, фото: скріншот з відео

Це може призводити до випадання волосся, поганій якості нігтьової пластини, діарея, і так далі. Щоб все це виправити, необхідно кардинально змінити своє життя.

Нагадаємо, що біолог Вікторія Кравченко розповіла, як соцмережі і самоізоляція впливають на мозок людини

Раніше повідомлялося, що бРаміна зізналася, хто в будинку їсть за трьох-новий наречений ні при чому

Також, колишня Козловського зізналася, що сталося після інтерв'ю з Юлією Мендель