У соціальній мережі дуже показли цікавий пост, який присвячений чоловікові легендарної Леді Гаги. Ходять розмови про те, що знаменита співачка зустрічається з дуже загадковим Майклом Поланскі.

Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці "peopletalk" в Instagram.

Леді Гага привертає дуже багато уваги завдяки своїй неймовірній популярності. Від папараці просто не приховати особистого життя артистки і її обговорюватимуть завжди. Цього разу в центрі обговорень опинився її чоловік-Майкл Поланскі.

Леді Гага
Леді Гага

"Леді Гага вже два роки перебуває у відносинах з Майклом Поланскі, проте ретельно оберігає його від загальної уваги⚡️ лише уривки неперевіреної інформації в мережі і сотні домислів. Загадковий бізнесмен, анонімний філантроп, багатій, що ховається від податків і пильних поглядів громадськості... ким насправді є Майкл Поланскі і що змушує Леді Гагу тримати в невіданні весь світ? Розповідаємо в нашому матеріалі на сайті ☺ ️#ледігага #майклполанскі", - підписаний пост в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Аудиторія, яка прочитала цю публікацію, не пройшла повз і вирішили залишити коментарі зі своїми здогадками під знімком.

Леді Гага з Оскаром
Леді Гага з Оскаром

"Як два роки ? А історія з Бредом Купером, здавалося недавно була", "багач, що ховається від податків" - а че, норм", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", абсолютно гола леді Гага показала своє соковите тіло.

Нагадаємо, що легендарна Леді Гага засмутив фанатів новим образом.