Хоча більшості людей не подобається, коли їх партнер підтримує близькі стосунки зі своїм колишнім, видання brighthumanity описало одну велику сім'ю, яка виходить за рамки шлюбу.

Дженніфер Васкес і Джош Раппахан були одружені п'ять років, перш ніж розійшлися і знайшли нову любов. Вони зберегли свої стосунки досить близькими, щоб мати дитину навіть після розлучення. Коротше кажучи, Джош, який тепер одружений на іншій жінці, залишається близький зі своєю колишньою і її новою партнеркою.

Скрін, Instagram blendednotbrokenfl
Скрін, Instagram blendednotbrokenfl

У пари є син, Джейс. Коли йому було 5 років, батьки розійшлися. Після розлучення Дженніфер зрозуміла свою сексуальну орієнтацію, коли відчула потяг до жінок, і вийшла заміж за свою дружину Шантель.

Джош в цей час зустрів Даніель, і у них народилася дочка Мікаела. Сім'я з Флориди підтримує тісні стосунки один з одним, і вони зміцнилися після того, як у Дженніфер і її дружини Шантель з'явилася дочка Каміла.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

При цьому Джош став донором сперми для Дженніфер.

Скрін, Instagram blendednotbrokenfl
Скрін, Instagram blendednotbrokenfl

Тепер сім'я ділиться своїм повсякденним життям на TikTok зі своїми 40,2 тисячами передплатників. В Instagram незвичайна велика сім'я ділиться успіхами в спільному вихованні Каміли, при цьому активно беручи участь в житті Джоша.

"Ми з Шантель по вуха закохані в нашу новонароджену дівчинку! Нічого в світі ніколи не буде достатньо, щоб віддячити Джоша і Даніель За те, що вони подарували нам це маленьке життя, яким ми будемо дорожити кожен день, і за те, що вони поповнили нашу сім'ю", - говорить Дженніфер.

@vazquahahn

#coparenting #fyp #comingsoon #wife #ex #exwife #mom #fypp #momsoftiktok #foryou #tv #foryourpage #iCarlyAffirmation #reality #tlc #wine #cheers #fypp

♬ original sound - i z z y

Хоча зараз Джош є біологічним батьком трьох дітей, пара пояснила, що до нього не будуть звертатися як до «батька», хоча у нього «особливий зв'язок» з Камілою.

"Змішано, а не зламано" - ось девіз двох пар.

Реакція на незвично близькі стосунки викликала безліч неоднозначних коментарів.

"Те, як ви всі вмієте ладити, так мило", - захоплюються коментатори.

Нагадавши, українці незадоволені сексуальним життям: фіаско в ліжку, знайомі кожному.

Як повідомляв портал " Знай.ІА", як оформити картку киянина для економного проїзду в транспорті: 12 гривень замість 20. Підвищення тарифів у столиці заплановано з 1 січня - за разову поїздку пасажири платитимуть 20 гривень

Також " Знай.ІА " писав, Олена Зеленська заговорила про жорстокість будинку і виснажливу жіночу роботу: "Скаржитися соромно". Перша леді Олена Зеленська звернула увагу на виснажливі будні і заговорила про домашню жорстокість