17-футовий броньований звір п'є бензин, як воду, але він легко справляється з вибоїнами і оснащений зручними сидіннями, телевізором і навіть духовкою.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Строго кажучи, гордість і радість Мерліна Бетчелора - це бронетранспортер FV 432, а не справжній танк, але 17-футовий монстр може отримати такий же шкоди, як і його більш важкоозброєні побратими, що відбивається в його неймовірно низьких страхових внесках.

Мерлін платить всього 240 фунтів стерлінгів на рік - приблизно третина того, що він викладає за свій Honda Civic.

Він скоро повернеться, якщо отримає дозвіл керувати звіром в якості таксі.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

FV 432
FV 432

Мерлін каже, що планує взяти 600 фунтів стерлінгів на годину та 200 фунтів стерлінгів за кожну наступну годину, з місцем для дев'яти пасажирів.

Всередині є всі сучасні зручності. Крім зручних м'яких сидінь, 38-річний Мерлін додав телевізор і піч.

Він використовував колишній військовий автомобіль, щоб робити щотижневі покупки в Асді і возити своїх чотирьох дочок у віці від одного до 13 років в їх місцевий парк в Норвіч, Норфолк.

FV 432
FV 432

"Я просто хотів танк. Я завжди хотів одного разу побудувати замок, і, схоже, це відповідало всій оборонній темі. Є кілька мінусів. FV 432 проїжджає близько шести миль на кожен галон палива, тому заправка паливного бака не з дешевих. Минулого тижня службовець заправної станції сказав, що це було найцікавіше, що він коли-небудь бачив", - розповів чоловік.

FV 432
FV 432

На даний момент Merlin має ліцензію на перевезення пасажирів тільки на весілля і похорони. Батько чотирьох дітей сподівається отримати ще один дозвіл на проведення більш різноманітних заходів, таких як випускні вечори і дні народження.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали фейкові кросовери Заз.