17-футовий броньований звір п'є бензин, як воду, але він легко справляється з вибоїнами і оснащений зручними сидіннями, телевізором і навіть духовкою.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Строго кажучи, гордість і радість Мерліна Бетчелора - це бронетранспортер FV 432, а не справжній танк, але 17-футовий монстр може отримати такий же шкоди, як і його більш важкоозброєні побратими, що відбивається в його неймовірно низьких страхових внесках.

Мерлін платить всього 240 фунтів стерлінгів на рік - приблизно третина того, що він викладає за свій Honda Civic.

Він скоро повернеться, якщо отримає дозвіл керувати звіром в якості таксі.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

FV 432
FV 432

Мерлін каже, що планує взяти 600 фунтів стерлінгів на годину та 200 фунтів стерлінгів за кожну наступну годину, з місцем для дев'яти пасажирів.

Всередині є всі сучасні зручності. Крім зручних м'яких сидінь, 38-річний Мерлін додав телевізор і піч.

Він використовував колишній військовий автомобіль, щоб робити щотижневі покупки в Асді і возити своїх чотирьох дочок у віці від одного до 13 років в їх місцевий парк в Норвіч, Норфолк.

FV 432
FV 432

"Я просто хотів танк. Я завжди хотів одного разу побудувати замок, і, схоже, це відповідало всій оборонній темі. Є кілька мінусів. FV 432 проїжджає близько шести миль на кожен галон палива, тому заправка паливного бака не з дешевих. Минулого тижня службовець заправної станції сказав, що це було найцікавіше, що він коли-небудь бачив", - розповів чоловік.

FV 432
FV 432

На даний момент Merlin має ліцензію на перевезення пасажирів тільки на весілля і похорони. Батько чотирьох дітей сподівається отримати ще один дозвіл на проведення більш різноманітних заходів, таких як випускні вечори і дні народження.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали фейкові кросовери Заз.