Стало відомо про те, що в мережі з'явився повноцінний тизер комедійного фільму під назвою "Не дивися вгору". Акторський каст вразить шанувальників кінематографа гучними іменами.

Днями творці картини "Не дивися вгору" поділилися першим трейлером, і він дозволяє трохи більше дізнатися про сюжет фільму-катастрофи з елементами комедії.

Американська пара астрономів під час періодичних спостережень за небом виявляють комету, яка наближається до нашої планети. Це загрожує всьому світу, і є всього півроку, щоб щось виправити.

Вчені домоглися зустрічі з президентом США, але, звичайно ж, він спочатку ставиться скептично до цієї дії, і приймає пару за божевільних.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фільм "Не дивися вгору", фото: скріншот з відео
Фільм "Не дивися вгору", фото: скріншот з відео

Після того, як він дізнається про те, що комета складається з рідкоземельних металів, президент приймає рішення розбагатіти. При цьому слова про те, що всі загинуть всі пропускають повз вуха, і вчені поширюють цю інформацію самостійно за допомогою соціальних мереж, інтерв'ю, а також вуличних демонстрацій.

На головні ролі вдалося залучити максимально зірковий склад-Леонардо Ді Капріо, Дженніфер Лоуренс, Меріл Стріп, Тімоті Шаламе, Кейт Бланшетт, Кріса Еванса, Джону Хілла, Тайлера Перрі, Хімеша Пателя, Рона Перлмана, Аріану Гранде та інших. Тільки заради цих Імен вже варто подивитися цей фільм.

Прем'єра в кінотеатрах стартує з 10 грудня, а ще через 2 тижні він стане доступний на стрімінговій платформі Netflix.

Фільм "Не дивися вгору", фото: скріншот з відео
Фільм "Не дивися вгору", фото: скріншот з відео

Режисером, продюсером і сценаристом виступила 1 людина - Адам Маккей, який раніше вже знімав досить успішні картини, серед яких "Гра на пониження" і "Влада". А чи сподобається новий фільм глядачам-дізнаємося зовсім скоро.

Раніше Дженніфер Лоуренс поскаржилася на гонорар, мовляв її не влаштовує, що Леонардо Ді Капріо отримав більше, а її ім'я в титрах стоїть першим. Якщо чоловікові заплатили 30 мільйонів, то дівчині 25.

Фільм "Не дивися вгору", фото: скріншот з відео
Фільм "Не дивися вгору", фото: скріншот з відео

Оскароносна зірка зазначила, що в Голлівуді як і раніше є проблема нерівної оплати праці чоловіків і жінок.

"Про рівну оплату праці вкрай ніяково питати. І якщо ви поставите питання про щось, що здається нерівним, вам дадуть відповідь, що це аж ніяк не гендерна нерівність, але що саме-вам сказати не зможуть" — говорить акторка.

Нагадаємо, що Дженніфер Лопес проміняла Бена Аффлека на ефектного брюнета

Раніше повідомлялося, що ґатунокрейлер ремейка "Ну, постривай" засипали дизлайками

Також, зірка "Дюни" Джейсон Момоа нализався на прем'єрі "будинок Гуччі" і голий станцював у натовпі