Вже зовсім скоро на вулицях міст пануватиме справжня зимова казка. Яскраві вогні, сніг, глінтвейн, і звичайно ж - сильний холод. У такі вечори не хочеться нічого, крім як включити кілька серій улюбленого серіалу, і зануритися в цю атмосферу з головою.

Якщо раптом ви не знаєте, що ж можна подивитися - цей матеріал спеціально для вас.

Деш і Лілі

Гучна романтична комедія, яка з'явилася в листопаді 2020 року. Сюжет досить простий, але тим не менш інтригуючий. Два підлітки живуть в Нью-Йорку, і ось, напередодні Різдва вони випадково знайомляться, але, незвичайним способом. Лілі залишає на полиці улюбленого книжкового магазину Червоний блокнот, його знаходить цинічний хлопець Деш, який ненавидить суєту навколо Нового року. Вони починають спілкуватися за допомогою цієї записної книжки, залишаючи її один одному в різних куточках міста.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Всього було знято 8 серій, тривалість кожної не більше 30 хвилин.

Додому на Різдво

Норвезький серіал з двох сезонів, і всі дії також розвиваються навколо Різдва, і святкової суєти. Справа в тому, що Йоханні вже близько 30, і вона втомилася від постійних докорів з боку сім'ї, що вона постійно одна, і не може нікого знайти. В черговий раз вона не витримала, і сказала, що знайшла молодого чоловіка, і він прийде святкувати з ними Різдво. Звичайно ж, вона збрехала, і тепер у неї є 24 дні, щоб когось знайти. А вийшло у неї чи ні - дізнаєтеся в серіалі.

Всього було знято 2 сезони по 6 серій в кожному, відмінний серіал на один вечір, від якого неможливо відірватися.

Різдвяна пісня

Всім давно відома історія у чоловіка, який не вірить в свята, і не бачить в них ніякого сенсу. Головним героєм є Ебенізер Скрудж. Дядько, який все життя працював, і продовжує це робити. До старості він накопичив цілий статок, і гроші єдине, що він любить.

У це Різдво він може все змінити, так як поруч з ним ночами з'являється привид - жух померлого приятеля, такого ж скнари. З'явився він не просто так, а щоб застерегти старого від помилок, які він вже зробив. Чи вийшло у Скруджа виправитися-дізнаєтеся подивившись всього три епізоди.

Шерлок

Хоч цей серіал і не можна назвати виключно різдвяним, у багатьох він асоціюється саме з цією порою. Справа в тому, що всі чотири сезони були випущені в цей період, і регулярно його показують по телебаченню після Нового року. Культова картина, яка претендує на звання кращого серіалу в світі - те, що вам потрібно в цей холодний період.

Ну, і звичайно ж не можна виділити серіал, який по праву вважається самим атмосферним за весь час - Друзі. За 10 років було знято 10 сезонів, що вже гідно похвали.

У деяких сезонах не забували про такі сімейні свята як Різдво і Новий рік, тому пропонує вам подивитися ці епізоди напередодні свят.

Серіал Друзі, фото: скріншот
Серіал Друзі, фото: скріншот

1 сезон, 10 серія

Вперше така серія з'явилася в найпершому сезоні. Там Росс вирішується завести мавпочку, і його сестра, головний панікер всіх 10 сезонів Моніка починає переживати, що він не впорається. Закінчується все вечіркою в квартирі Моніки і Рейчел, де всі веселяться.

2 сезон 9 серія.

Цю серію можна назвати по праву однією з найбільш сімейних. Фібі знаходить справжнього батька, Моніка готується до традиційної вечірки, а її друзі з радістю їй в цьому допомагають. Звичайно ж, не все йде за планом, але Різдвяна вечірка в тропічному стилі все ж відбулася.

Серіал Друзі, фото: скріншот
Серіал Друзі, фото: скріншот

6 сезон, 10 серія.

Друзі зібралися в квартирі Моніки, щоб прикрасить ялинку, однак, як виявилося, декоратори з них ніякі, і тут як завжди Моніка має запасний план.

9 сезон, 10 серія.

Чендлера відправляють на Різдво у відрядження, і він починає ненавидіти свою роботу ще сильніше, а ось Фібі і Рейчел починають полювання за подарунками, які для низ підготувала Моніка. Вони будуть шукати по всій квартирі, але, чи вдасться їм це зробити.

Серіал" Друзі " у багатьох асоціюється з будинком і затишком, однак, Різдвяні серії це щось інше. Там ще більше тієї самої атмосфери, якої всім не вистачає в сучасному світі. Ці епізоди допоможуть вам зануритися в казку.

Серіал Друзі, фото: скріншот
Серіал Друзі, фото: скріншот

Еліта. Короткі історії.

Напередодні Різдва вийдуть спеціальні епізоди одного з найпопулярніших серіалів Іспанії - Еліта. Це буде три серії, і почнуть виходити вони з 15 грудня.

Персонажів чекають вечірки, зустрічі з друзями, а також ряд драматичних подій, які змінять життя. 15 грудня глядачі подивляться епізод про Каетана, Філіпа, а також Феліпа-новий персонаж.

20 грудня вийде серія про Омара і Самуеля, а вже 23 грудня про Патріка.

Нагадаємо, що "Відьмак" повертається на Netflix: глядачам показали трейлер другого сезону, прем'єра в грудні

Раніше повідомлялося, що романтичні образи і захоплюючі історії: чим дивуватиме другий сезон "Емілі в Парижі"

Також, в "Грі в кальмара "знайшли" російський слід"