Довіра в шлюбі - дуже важлива складова. Однак багато подружжя насправді приховують похмурі таємниці один від одного.

Своїми історіями користувачі Інтернету поділилися з сайтом Reddit і спільнотою BuzzFeed. Одружені люди поділилися шокуючими секретами, які вони приховували від своїх подружжя, і деякі з них несамовиті.

Один з користувачів зізнався, що шкодував про те, що одружився. Він ніколи цього не хотів, і йому здається, що дружина змусила його це зробити.

Весілля, скріншот: YouTube
Весілля, скріншот: YouTube

Інша боїться сказати чоловікові, що до того, як вони познайомилися і одружилися, вона зустрічалася з одруженим чоловіком.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Це сталося в той час, коли у мене було не дуже гарний час (я знаю, що те, що я зробила, це погано). Навіть якщо мій чоловік абсолютно не засуджує і не піклується про минуле поведінці, я боюся, що він може побачити мене інакше", - впевнена вона.

Одну з жінок народження дітей змусило зненавидіти чоловіка.

Іншого користувача хвилюють двоє дітей, про яких дружина нічого не знає.

"Дві дівчинки завагітніли в старшій школі, І вони обидві не хочуть мати зі мною нічого спільного. Це було більше 20 років тому, і я знаю свою нинішню дружину близько семи років. Одна дитина загинула в автокатастрофі, а інший, я поняття не маю", - зізнається він.

Скрін, відео YouTube діти
Скрін, відео YouTube діти

Чоловік поскаржився на те, що його теща хотіла з ним інтимних стосунків.

«Це було на самому початку нашого шлюбу, коли ми жили з нею, щоб збирати гроші для власного будинку. Її 28-річний шлюб закінчився погано, і вона була емоційно крихкою. Вона була дуже п'яна і була в повному жаху від того, що зробила. коли вона протверезіла. Я обіцяв ніколи не розповідати своїй дружині, і я ніколи не робив - навіть коли ми з нею сварилися ближче до кінця нашого шлюбу. Деякі речі занадто жорстокі, щоб робити, навіть коли ти намагаєшся заподіяти біль іншому", - вважає він.

Ще хтось Переспав з босом партнера, і знає, що партнер спав з одним зі своїх колег.

Новорічний корпоратив, фото: kievpost.com.ua
Новорічний корпоратив, фото: kievpost.com.ua

Є й ті, хто сумує за самотністю, коли «менше обов'язків, менше зусиль, які ви повинні вкладати в своє домашнє життя, і ви отримаєте всю ліжко собі».

"Якби не наші діти, я б наклав на себе руки. Ідея залишити їх без батька або з якимось "новим батьком» - єдина причина, по якій я все ще живу", - шокує визнанням один з читачів.

Хтось Переспав з сестрою дружини, і не шкодує про це.

"Зараз ми в розлученні, але кілька років тому я Переспав з двоюрідною сестрою моєї дружини одного разу вночі, коли вона була в місті, а моя дружина була на роботі. Не применшуючи того факту, що я був неправий в цьому, але враховуючи, що наше розлучення сталося через те, що моя дружина зраджувала мені кілька разів за ці роки (вона зізналася "кілька десятків" разів), я дійсно не відчуваю себе винуватим»,-зазначає автор.

Зрада, фото з вільних джерел
Зрада, фото з вільних джерел

Нещасний чоловік страждає від того, що дружина порівнює його зі своїм колишнім чоловіком, і йому доводиться доводити її неправоту знову і знову.

«У глибині душі я дійсно, щиро ненавиджу її і те, що вона зробила з нашими відносинами. Я залишаюся тільки для того, щоб навести порядок з фінансами, щоб діти не страждали. Ми не можемо дозволити собі дві сім'ї. Ми прекрасно ладнаємо, але в романтичному сенсі моє серце мертве», - упевнений ще один користувач.

Іноді масла у вогонь підливають родичі.

"Мені дійсно не подобається його батько. Він жінконенависник, обмежений у своїх поглядах і ображає словесно. Я не здивуюся, якщо це стане навіть фізичним через те, наскільки сильно він вдаряється об стіну. Я не хочу, щоб він був поруч з нашими дітьми (коли вони у нас будуть)», - пише жінка.

Новонароджені, кадр з відео
Новонароджені, кадр з відео

Інша звинувачує чоловіка в смерті дитини.

"Наша недоношена дитина померла через тижневий каскад подій, який почався з її передчасних пологів на 28 тижні. Я ніколи не говорила своєму чоловікові і ніколи не скажу йому, що він насправді викликав у мене відходження води. Це було абсолютно випадково, і він поняття не має, чому у мене відійшла вода», - ділиться вона.

Суїцид / фото: Pixabay
Суїцид / фото: Pixabay

Комусь доводиться приховувати від партнера не тільки секрети, але і біль, і думки про самогубство.

«У мене є думки про самогубство, але я не можу зробити це зі своїм чоловіком і дітьми. Я народився з однією рукою. У мене ревматоїдний артрит в одній руці, і я знаю, що він поширюється. У мене остеоартрит нижньої частини спини і сколіоз до такої міри, що мені, швидше за все, знадобиться операція на хребті. А мені всього 31 рік. Я не можу робити це ще 50 з гаком років. У мене такий сильний біль, і буде тільки гірше. Я не хочу, щоб мій чоловік перетворився на доглядальницю. Я уявляю, що не зможу подбати про себе", - страждає жінка.

Нагадаємо, українці незадоволені сексуальним життям: фіаско в ліжку, знайомі кожному.

Як повідомляв портал " Знай.ua", як оформити картку киянина для економного проїзду в транспорті: 12 гривень замість 20. Підвищення тарифів у столиці заплановано з 1 січня - за разову поїздку пасажири платитимуть 20 гривень

Також " Знай.ua " писав, Олена Зеленська заговорила про жорстокість будинку і виснажливу жіночу роботу: "Скаржитися соромно". Перша леді Олена Зеленська звернула увагу на виснажливі будні і заговорила про домашню жорстокість