У соціальній мережі розмістили дуже цікавий пост, який присвячений колишній зірковій парі Кім Кардашьян і Каньє Весту. На знімку можна побачити їх велику сім'ю з цитатою репера, де він звинуватив свою колишню дружину в зраді.

Відповідну публікацію продемонстрували в акаунті "peopletalkr" в Instagram.

"Останнім часом про роман Кім Кардашьян і Піта Девідсона говорять всі. Джерело, близьке до їхньої пари, підтвердило, що вони офіційно разом. А тепер стало відомо, що про це думає все ще чоловік телезірки — Каньє Уест. Подробиці - за посиланням в описі #КімКардашьян #каньєуест", - підписали публікацію в групі"peopletalk".

Численна публіка, яка підписана на сторінку, присвячену зіркам, досягла позначки в 980 тисяч чоловік. Фоловери аккаунта не пройшли повз даного поста і почали писати коментарі, щоб захистити Кім Кардашьян.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Кім Кардашян: Instagram
Кім Кардашян: Instagram

"біженка-Каньє мб вона ще повинна в монастир піти", "душевна кухня чекає Вас а Кім нормальна баба", "звичайна поведінка чоловіків. Вона повинна присвятити себе нашим дітям. Я повинен будувати своє особисте життя", "Сам не краще", "він же більше не Каньє", "що за дичину він говорить? Хіба вона не хоче любові, щоб хтось знаходився поруч, тим більше вона після розлучення стала більш яскравіше, ніж з ним", - залишають відгуки обурені фанати Кім.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у соціальній мережі показали нового чоловіка Кім Кардашьян.

Нагадаємо, що Кім Кардашьян показала свій гарячий образ у відвертій сукні.