Британські жінки масово заявляють про уколи, які з'являються після походу в клуби. Про це повідомляє портал The Daily Mail.

За останні два місяці на Туманному Альбіоні було зафіксовано близько трьохсот повідомлень про ін'єкції в розважальних установах. Дівчата відвідують бари або клуби і там втрачають свідомість. Коли вони прокидаються, то виявляють дивні сліди від уколів на своєму тілі. При цьому самі дівчата відзначають, що нічого не пам'ятають про минулий вечір.

Перша про подію повідомила студентка Ноттінгемського університету Зара Оуен. Вона повідомила, що знепритомніла в нічному клубі і прокинулася з гострим болем і нічого не пам'ятала в той момент. У місці болю вона помітила сліди від уколу. Вона зазначила, що нічого не пам'ятала після якогось момент, передає портал Independent.

Про аналогічні випадки заявили й інші молоді дівчата-деякі жертви повідомили, що відчувають пощипування на руках, а пізніше у них з'являються синці.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В результаті студентки організували в мережі кампанію Girls Night In і оголосили бойкот нічним клубам по всій Британії. Дівчата закликають посилити контроль на вході і безпеку.

Нагадаємо, у Львові, де вже кілька тижнів діють обмеження "червоної" зони, городяни ризикнули здоров'ям заради дешевого одягу з секонд-хенду.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Алла Мазур застерегла батьків від популярного батончика: ви купуєте це в аптеці своїм дітям.

Також "Знай.ua" писав, Vodafone самовільно під'єднав Клієнту послугу і двічі зняв за неї гроші: "відповідь просто вбив".