На офіційній сторінці пресслужби операції об'єднаних сил (ООС) в соціальній мережі Facebook щодня з'являється безліч новин про наших воїнів на Донбасі.

Вранці і ввечері публікуються зведення, в ході яких розповідають про порушення з боку російсько-окупаційних військ. Зараз мова піде про Олександра з бригади "Холодний Яр", який знайшов відповідь на зарозуміле питання від армійців - де він був в 2014-му році.

Український військовослужбовець, фото: Facebook
Український військовослужбовець, фото: Facebook

"У рідному Слов'янську. Мені було 14. Двіжуха трохи в місті була. Але ми нікуди не виїжджали", - розповів він.

Зараз йому 21 рік, Олександр став піхотинцем, захищаючи село Гранітне Донецької області. Інтерв'ю у нього взяли вночі, на позиціях близько Старомар'ївки. Хлопець думав, що ситуація буде набагато складнішою, адже налаштовувати себе довелося на найгірше після подій, що сталися сім років тому. За його словами, зараз більше хвилює саме пропаганда, яка перетворює його, в очах людей, в якогось карателя. Йому погрожують і його звинувачують у тому, що через нього страждають мирні жителі, а не окупанти.

"Я, чесно кажучи, в конфлікти намагаюся не вступати. Тому що в цьому і є мета пропаганди – налаштовувати одних проти інших. На жаль, частина жителів мого міста підтримала війська Гіркіна (військового злочинця). Добре, що ми з цими людьми перебували в різному інформаційному полі: дивилися різні канали, читали різні сайти", - заявив він.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Українські захисники, фото: Unian
Українські захисники, фото: Unian

Хлопець розмовляє українською, адже кілька років жив у Львові, в україномовному середовищі. Йому дали позивний "Барбер", адже в якийсь момент він відкрив у собі новий талант-стригти людей. Після армії воїн хоче повернутися до Львова, де його чекає кохана дівчина Марія.

Нагадаємо, воїн ЗСУ помер на Донбасі після масових обстрілів окупантів: наші захисники відповіли за побратима

Як повідомляв "Знай.ua", жителі Луганщини могли залишитися без українського мовлення

Знай.ua писав, шахта "Південнодонбаська 1" відключена від електроенергії через системні борги, – Чех