Українець поскаржився на охоронця, який відмовитися пускати його в магазин "LCW WAIKIKI" через відсутність сертифіката про вакцинацію або негативного тесту на Covid-19.

Хлопець зняв відео під час розмови зі співробітником охоронної служби й виклав його у Мережі. Українець переконаний, що так чинити стосовно нього не мали права. Він пояснює свою позицію, опираючись на Конституцію України.

"Ситуація яка сталася за адресою "Лаврухіна 4; ТРЦ Район".
Мене відмовилися пускати в магазин - "LCW WAIKIKI" так як у мене немає сертифіката про вакцинацію або негативного тесту на Covid-19, хоча за Конституцією, закон звільняє 16-18 річного про надання будь-яких документів (мені 16). ", - написав він.

Скандал у магазині, instagram.com/troeshchinainsta
Скандал у магазині, instagram.com/troeshchinainsta

За словами автора відео, співробітник гарячої лінії "102" сказав йому, що за законом він може не надавати цих документів, адже йому немає 18 років, і додав, що вакцинація до цього віку проводиться виключно за бажанням.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"В результаті охоронець почав переступати особисті кордони й звертатися в більш грубій формі, ніхто зі співробітників які знаходилися там, не показали документ про посвідчення особи.", - написав він.

Українцю довелося знову звернутися на гарячу лінію 102, де йому грамотно пояснили його права. У зв'язку з цим хлопець закликає персонал магазинів ретельно ознайомитися як зі своїми правами, так і правами відвідувачів та не порушувати їх надалі.

Нагадаємо, Олена Зеленська навчила українок розривати коло насильства: "Я змогла – зможеш і ти". Перша леді України Олена Зеленська навчила українок розривати коло насильства

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олена Зеленська заговорила про жорстокість вдома і виснажливу жіночу роботу: "Скаржитися соромно". Перша леді Олена Зеленська звернула увагу на виснажливі будні і заговорила про домашню жорстокість

Також "Знай.ua" писав, Володимир Зеленський зник з пивом, ще й дівчину з собою прихопив. Неофіційні фотографії глави держави у пабі з бокалом пива було видалено їх авторкою