Кортні Енн поєднувала свої довгі дні прибиральниці з турботою про своїх двох дітей. Але коли вона вирішила приєднатися до OnlyFans, її життя назавжди змінилося.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

Мама багато працювала прибиральницею, щоб допомогти своїй родині, але тепер вона "прибирає" OnlyFans!

Кортні Енн прибирала будинки людей вдень і доглядала за своїми дочками 16 і 13 років вечорами.

38-річній дівчині з Форт-Уерта, штат Техас, довелося виконувати більшу частину роботи по дому, так як її 41-річний чоловік Нік ходив на роботу рано вранці.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Кортні
Кортні

"Я прибирала, готувала і водила дітей до школи. Я все ще любила своє життя. Я любила свою сім'ю і мені подобалося, що я можу бути поруч з Моїми дочками, але мені завжди хотілося займатися чимось більш творчим і захоплюючим. Щось більше, як для жінки", - пояснила Кортні.

Навіть коли вона працювала прибиральницею, мама любила соціальні мережі.

Вона часто переглядала свої стрічки і вказувала своєму чоловікові Ніку на привабливих жінок.

Кортні
Кортні

Люблячий партнер Кортні завжди говорив їй, що вона виглядала так само привабливо, як і жінки в Інтернеті, і порадив їй публікувати власні фотографії.

Вона пояснила: "Одного разу ми побачили дівчину, яка була невисокою, як я, і Нік сказав мені:"Я не розумію, чому ти не можеш зробити те ж саме, якщо хочеш". Після подальших жартів і обговорень ми вирішили зробити коротку безлику спробу. Я почала публікувати фотографії з оголеними грудьми і передні фотографії без свого обличчя, роблячи публікації в Instagram, щоб надихнути нас. Через місяць у мене було 15 000 послідовників"

Кортні
Кортні

Незважаючи на те, що її зухвала кар'єра викликала розкол в сім'ї, Кортні ні про що не шкодує.

Після шести місяців розміщення в Інтернеті сексуальних знімків вона змогла кинути роботу прибиральниці.

В даний час вона заробляє більше 12.5 мільйонів гривень на рік, що в 10 разів більше її попередньої зарплати.

Кортні
Кортні

Її чоловік також звільнився з роботи торгового представника і менеджера по роботі з клієнтами, щоб допомагати в управлінні рахунками, маркетингу та фотографії.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", найгарячіша Бабуся в світі приголомшила Інтернет своєю формою.