Ширлі Флінн говорила виключно з Daily Star після того, як заявила, що була дискримінована TikTok через її груди, оскільки їй вісім разів забороняли користуватися додатком.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Жінка стверджує, що її дискримінують з боку TikTok через її груди.

Ширлі Флінн, сорокарічна жінка з Вест-Мідлендса, є великою прихильницею "тілесно-позитивного" контенту.

Коли вона не працює в сфері обслуговування клієнтів, вона часто хизується своєю пишною фігурою в бікіні і клубному одязі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Шерлі
Шерлі

Але, незважаючи на свою місію з підтримки своїх форм, Ширлі виявилася заблокованою в додатку для обміну відео.

Ширлі кілька разів банили в TikTok.

Тепер на її восьмому акаунті після використання TikTok всього 16 місяців, її знову забанили. Інфлюенсер втомився від того, що вона називає дискримінацією, і заявляє, що її "великі с*ськи мають значення".

Шерлі заблокували в Тікток
Шерлі заблокували в Тікток

Виступаючи виключно для Daily Star, Ширлі сказала: "Я показую багато декольте і публікую кокетливий контент, але тут немає наготи і сексуальної активності. Я не чіпаю себе і нічого недоречного не роблю. Мені подобається публікувати відео в TikTok для розваги, мені не платять за жодне з моїх відео, навіть в Instagram або Facebook , це все просто для розваги".

Хоча її вміст залишається на Facebook та Instagram, TikTok неодноразово видаляв вміст Ширлі.

Шанувальниця соціальних мереж вважає, що вона піддається несправедливому переслідуванню, і вважає, що у жінок з меншою фігурою менше шансів закрити свої облікові записи.

Шерлі
Шерлі

Вона сказала: "Це мене злить і дратує, тому я зіткнулася з TikTok і показала фотографії інших жінок з меншою грудьми, які публікують той же контент, що і мій. Жінок, які не такі важкі, як я, і які носять набагато менше, ніж я, я бачу їх з тисячами переглядів".

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Кім Кардашьян показала свого нового чоловіка.