Підліток згадує, як косметолог пролив на її шкіру гарячий віск, настільки гарячий, що він згорів, а потім цей «майстер» кричав на неї за плач.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Хоча воскова епіляція може бути болісною, ідея полягає в тому, щоб видалити волосся, а не шкіру - останнє саме те, що сталося з одним бідним підлітком.

Згадуючи свій травматичний досвід у відео TikTok, Бадесім @badesim каже, що терапевт навіть кричав на неї за те, що вона плакала, коли її шкіра була спалена воском.

Вона каже, що їй тоді було 15 років, і вона пішла на косметичні процедури після школи в рамках підготовки до концерту.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Бадезім, яка зараз живе в Нью-Йорку, каже: "Починаючи з епіляції ніг воском, це боляче, але я можу це терпіти. Поки жінка наносить віск на мої внутрішні поверхні стегон, кришка аплікатора відривається, і киплячий віск розливається між моїми ногами. На щастя, він пропускає мою (котячий смайлик) всього на кілька дюймів, і я кричу і плачу".

Гарячий віск на нозі
Гарячий віск на нозі

Замість того, щоб вибачатися за те, що вона явно завдала шкоди клієнтці, косметолог вилаяв її за те, що вона плакала.

"Потім терапевт зриває з мене віск, щоб він не обпалював мою шкіру. Намазує мій опік зволожуючим кремом і паперовими рушниками і каже, що я закінчила. Мені дуже ніяково, що всі в салоні чули, як я кричу і плачу", - розповіла дівчина.

Потім косметолог стягує з неї плату за сеанс епіляції воском, і Бадесім, не знаючи, що робити, просто передає їй гроші.

Потім вона каже, що пішла на концерт і намагалася розважитися через фізичний біль від опіку.

Наступного ранку вона все ще страждала, і батьки відвезли її до дядька, пластичного хірурга.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", експерти розповіли, як змусити дітей чистити зуби.