Гості в Сомерсеті були налякані дивними звуками в готелі, а деякі навіть повідомляли про те, що бачили попереднього власника і до них торкалися на кухні і в підвалі.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

У британському готелі було проведено розслідування паранормальних явищ, учасники якого повідомили, що чули «безтілесні голоси» і їм «висмикували волосся».

У будівлі також були випадки, коли до людей торкалися на кухні і в підвалі, дзвонили телефони на стійці реєстрації з незайнятих кімнат і бачили попереднього власника готелю.

Як повідомляє Somerset Live, в неділю ввечері в готелі Shrubbery в Ільмінстері, Сомерсет, відбувся захід за участю Somerset Paranormal Investigators UK.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Провідний слідчий і організатор заходу SPI UK сказав, що вони підійшли до готелю, щоб запитати про паранормальну активність на місці після того, як випробували «кілька дивних речей» на своїй території.

Готель
Готель

Провідний дослідник SPI UK сказав, що Менеджер готелю описав історію паранормальної активності в готелі Shrubbery, яка включала кілька спостережень кавалера в їдальні, безтілесні голоси і відчуття дотику на кухні і в підвалі.

На заході учасники розділилися на команди і досліджували територію готелю на предмет «невідомої активності».

Провідний дослідник SPI UK сказав: "Ми використовуємо наукове обладнання та деякі старі методи для дослідження".

Крім цього, говорилося що в рації групи були перешкоди, які імітували голоси групи.

Дослідник сказав: "Всі в групі чули наші власні голоси, коли ми явно стояли перед камерою, не торкаючись рацій".

Вони також чули чоловічі голоси , вигукуючи ім'я Елізабет, яке, як повідомляється, було ім'ям дружини першого власника.

Привид
Привид

Присутні також повідомляли, що їх волосся піднімалося вгору, в будівлі чулися дотики і свист.

Більшість членів команди SPI UK сказали, що вони раніше відчували паранормальну активність, і приєдналися до групи, щоб дізнатися більше і спробувати знайти відповіді на те, що вони не могли пояснити.

Нагадаємо, що у мережі показали останній трейлер на легендарний фільм про привиди.