У Києві чоловік тривалий час домагався того, щоб у ліфті замінили лінолеум. Однак терпець урвався і він замінив його сам, після цього реакція ЖЕКу його сильно здивувала.

Про це повідомляє Телеграм канал "Київ зараз".
Киянин довгий час добирався того, щоб ЖЕК замінив лінолеум в ліфті однієї з багатоповерхівок столиці. Однак, коли йому вже набридло чекати, він вирішив сам зробити це.
Чоловік придбав лінолеум і сам замінив його в ліфті свого будинку. Однак, через деякий час на це телефон прийшло повідомлення від ЖЕКу, що його прохання виконане. Чоловік був в замішанні, адже він сам все зробив.

Скріншот листування
Скріншот листування

- Добрий день. Промкомплекс замінив лінолеум в ліфті — зазначили в ЖЕКу
- Ви взагалі з глузду з'їхали? Цей лінолеум купив особисто я за свої гроші і замінив своїми руками, зазначив чоловік в повідомленні.
Як же відреагували на таке повідомлення киянина в ЖЕКу-невідомо. Адже їм не вдалося обвести його навколо пальця.

Скріншот допису
Скріншот допису

Раніше Знай писав, "не бачать ями і пішоходів": водіям пропонують заборонити спеціальне освітлення, чим воно небезпечне. Засліплені водії втрачають орієнтацію на дорозі, не бачать ями і пішоходів

Також Знай повідомляв, "втратив колесо, час, нерви...": українець, який потрапив в ямковий каскад під Дніпром, допоміг "Укравдодору" дитячими малюнками

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще