Віктор Янукович під час розстрілів на Майдані 11 разів зідзвонювався з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним.

Про це заявив на брифінгу заступник начальника Департаменту у "справах Майдану" Денис Іванов. За його словами слідчі розібрали 1019 епізодів справи.

Ці документи охоплюють період з 18 по 20 лютого 2014 року, коли силовики почали стріляти бойовими патронами в протестувальників.

Віктор Янукович, кадр з відео
Віктор Янукович, кадр з відео

Як виявилося, у цей період керівники правоохоронних органів і колишній президент Віктор Янукович за спеціальним урядовим зв'язком з'єднувався з вищим керівництвом Російської Федерації.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Були дзвінки й з керівниками російських правоохоронних органів. Зокрема, Віктор Янукович здійснив 11 з'єднань з президентом Росії Володимиром Путіним.

Крім того, у цей час глава МВС Олександр Захарченко 12 разів зідзвонювався з тодішнім міністром внутрішніх справ РФ, а глава СБУ Олександр Якименко – три рази з тодішнім директором ФСБ.

Нагадаємо, у Києві ціни на проїзд у транспорті підскочать до 20 грн: у Кличка розкрили деталі. Киянам розповіли, скільки доведеться платити й хто зможе зекономити. Про це йдеться у публікації Київської міської державної адміністрації

Як повідомляв портал "Знай.ua", як оформити Картку киянина для економного проїзду у транспорті: 12 гривень замість 20. Підвищення тарифів у столиці заплановано з 1 січня - за разову поїздку пасажири платитимуть 20 гривень

Також "Знай.ua" писав, Олена Зеленська заговорила про жорстокість вдома і виснажливу жіночу роботу: "Скаржитися соромно". Перша леді Олена Зеленська звернула увагу на виснажливі будні і заговорила про домашню жорстокість