У соціальній мережі оприлюднили унікальний пост, який присвячений знаменитій американській співачці, талановитій і успішній актрисі і бізнес-леді Дженніфер Лопес. Зірку можна побачити у відвертій сукні, в якій вона похвалилася своєю соковитою фігурою.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Яка красива Джей Ло на відпочинку в Лас-Вегасі як тобі образ співачки? #дженніферлопес", - підписаний пост в соціальній мережі.

Якщо звернути увагу на легендарну співачку, то можна помітити, що вона в своєму віці виглядає, як студентка. Її форми захоплюють чоловіків по всьому світу, а жінки із заздрістю дивляться їй услід.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес

Українці, які помітили ці чарівні кадри за участю Джей Ло, не упустили можливості і залишили свої думки під постом актриси.

"Ну приваблива, нічого сказати, макіяж робить чудеса звичайно. Але п'ята точка як не від неї", "Образ, але ось я весь час думаю, як вони ходять на такому каблуці?)) Я навіть стояти не зможу в таких босоніжках, мені здається", "нереальна", "Моя крихта, обожнюю її", "чудовий образ, навіть не сильно Гола", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Варто відзначити, що Дженніфер, якій вже 52 роки виглядає просто розкішно і володіє досконалою формою.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Дженніфер Лопес приголомшила публіку раптовою новиною.

Нагадаємо, що у мережі показали пристрасть Дженніфер Лопес з її коханим чоловіком.

Також портал "Znaj" писав, Дженніфер Лопес показала свій новий образ.