У соціальній мережі оприлюднили дуже цікавий пост, який стосується світових зірjк. Жінок можна побачити в незвичайних нарядах на якомусь важливому заході.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «peopletalk» в Instagram.

"Зірки на щорічній церемонії InStyle Awards✨чий наряд тобі сподобався найбільше? 1️⃣Кейт Хадсон у Michael Kors Collection 2️⃣Сінді Кроуфорд в Missoni 3️⃣Ніколь Кідман Armani Privé 4️⃣Кайя Гербер в Alexander McQueen 5️⃣Міранда Керр6️⃣Ель Фаннінг в Balmain 7️⃣Фібі Дайневор в Louis Vuitton 8️⃣Різ Уізерспун Michael Kors Collection 9️⃣Каміла Мендес у Prada 🔟Люсі Хейл в Dolce & Gabbana #кейтхадсон #синдикроуфорд #николькидман #кайягербер #мирандакерр #эльфаннинг #фибидайневор #ризуизерспун #камиламендес #люсихейл", - підписаний пост в соціальній мережі.

Українські користувачі, які побачили дану публікацію, не змусили себе довго чекати і почали коментувати знімки легендарних зірок.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Їм ніби мейк в похоронному бюро робили. Жесть-особливо Кідман", "який у них у всіх дивний макіяж", "всі наряди жах. В Америці померли всі стилісти?", "Їм самим ще не набридла тягатися за такою величезною кількістю заходів?", "Господи, що на них на всіх надіто? Хто їх фарбував? Хто їх фоткав?!", "Висновок один: голлівудські зірки зовсім не вміють одягатися , дивитися нема на що", "відчуття що деяких одягли і відразу виштовхнули на доріжку чорт-ті че і збоку бантик", "Кейт Хадсон ідеально підійде під мій логотип))", - пишуть відгуки користувачі соцмережі.

Коментарі пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", популярна українська актриса зачарувала публіку своєю красою.

Нагадаємо, що Оля Полякова публічно виправдала свою дочку за матюки.