Відомий український шеф-кухар, зірка проекту "МастерШеф", керуючий і співвласник ресторану Good Wine Володимир Ярославський запропонував своїм шанувальникам спробувати приготувати його аж цілих три рецепти однієї страви. Цього разу Вова пояснив, як приготувати скрембл.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Володимира Ярославського в мережі Instagram.

Володимир Ярославський, фото: Instagram
Володимир Ярославський, фото: Instagram

"Чи Знали ви, що буває 3 види приготування звичайної яєчної каші, яку зараз ми називаємо скрембл. Я беру завжди: 3 яйця, пів столової ложки води, 20 г вершкового масла і сіль.

Англійський: змішую яйця з сіллю, добре перемішую віночком, злегка нагріваю сотейник або можна антипригарну сковороду, з шматочком вершкового масла, виливаю суміш і лопаткою інтенсивно помішуючи, доводжу яйця до стану "каші" і відразу викладаю на тарілку. Консистенція шматочками, але близька до домашньої сметані або навіть хорошою вівсянці.

Популярні новини зараз
Своїх не кидаємо? Путін планує віддати всю Луганщину, щоб захистити важливі для себе місця - ISW Бігала на "Квартал 95", а тепер валяється біля путіна: Маша Распутіна підтримала диктатора рф: "Гинуть, щоб я народилася" Як легко економити на електриці: проста порада українцям для зменшення сум за комуналку Блогерка-медикиня, яка вбила свого чоловіка сухим льодом, буде вчити росіян медицині
Показати ще

Скрембл від Ярославського, скріншот: Instagram
Скрембл від Ярославського, скріншот: Instagram

Французький: яйця змішую з сіллю, добре перемішую віночком і готую в залізній мисці на водяній бані, помішуючи, краще силіконовою лопаткою, і в середині приготування додаю шматочок вершкового масла. Будьте обережні з парою - все швидко готується. Консистенція досить густа і нагадує пшоняну кашку.

Американський: яйця з сіллю збиваю, злегка розігріваю сковороду з антипригарним покриттям, звичайно з шматочком вершкового масла, виливаю яйця на сковороду і акуратно, легкими рухами, рухаю суміш від країв до середини. Виходить хвиляста красива суміш, яка теж не повинна бути повністю готова. Дуже ніжна і не підсмажена.", - пише Вова Ярославський.

Раніше повідомляли, простий рецепт смачного плову в домашніх умовах.

Як повідомляв Знай.uа, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво заманює українок до себе в ліжко чашкою кави і свіжими квітами: "Солодкі війська...".

Знай.uа писав, глінтвейн, пунш і грог: топ рецептів зігріваючих напоїв від Юлії Шевчук.