Відомий український шеф-кухар, зірка проекту "МастерШеф", керуючий і співвласник ресторану Good Wine Володимир Ярославський запропонував своїм шанувальникам спробувати приготувати його аж цілих три рецепти однієї страви. Цього разу Вова пояснив, як приготувати скрембл.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПро це стало відомо завдяки новій публікації Володимира Ярославського в мережі Instagram.
"Чи Знали ви, що буває 3 види приготування звичайної яєчної каші, яку зараз ми називаємо скрембл. Я беру завжди: 3 яйця, пів столової ложки води, 20 г вершкового масла і сіль.
Англійський: змішую яйця з сіллю, добре перемішую віночком, злегка нагріваю сотейник або можна антипригарну сковороду, з шматочком вершкового масла, виливаю суміш і лопаткою інтенсивно помішуючи, доводжу яйця до стану "каші" і відразу викладаю на тарілку. Консистенція шматочками, але близька до домашньої сметані або навіть хорошою вівсянці.
Французький: яйця змішую з сіллю, добре перемішую віночком і готую в залізній мисці на водяній бані, помішуючи, краще силіконовою лопаткою, і в середині приготування додаю шматочок вершкового масла. Будьте обережні з парою - все швидко готується. Консистенція досить густа і нагадує пшоняну кашку.
Американський: яйця з сіллю збиваю, злегка розігріваю сковороду з антипригарним покриттям, звичайно з шматочком вершкового масла, виливаю яйця на сковороду і акуратно, легкими рухами, рухаю суміш від країв до середини. Виходить хвиляста красива суміш, яка теж не повинна бути повністю готова. Дуже ніжна і не підсмажена.", - пише Вова Ярославський.
Раніше повідомляли, простий рецепт смачного плову в домашніх умовах.
Як повідомляв Знай.uа, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво заманює українок до себе в ліжко чашкою кави і свіжими квітами: "Солодкі війська...".
Знай.uа писав, глінтвейн, пунш і грог: топ рецептів зігріваючих напоїв від Юлії Шевчук.