Відомий український шеф-кухар, зірка проекту "МастерШеф", керуючий і співвласник ресторану Good Wine Володимир Ярославський запропонував своїм шанувальникам спробувати приготувати його аж цілих три рецепти однієї страви. Цього разу Вова пояснив, як приготувати скрембл.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Володимира Ярославського в мережі Instagram.

Володимир Ярославський, фото: Instagram
Володимир Ярославський, фото: Instagram

"Чи Знали ви, що буває 3 види приготування звичайної яєчної каші, яку зараз ми називаємо скрембл. Я беру завжди: 3 яйця, пів столової ложки води, 20 г вершкового масла і сіль.

Англійський: змішую яйця з сіллю, добре перемішую віночком, злегка нагріваю сотейник або можна антипригарну сковороду, з шматочком вершкового масла, виливаю суміш і лопаткою інтенсивно помішуючи, доводжу яйця до стану "каші" і відразу викладаю на тарілку. Консистенція шматочками, але близька до домашньої сметані або навіть хорошою вівсянці.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Скрембл від Ярославського, скріншот: Instagram
Скрембл від Ярославського, скріншот: Instagram

Французький: яйця змішую з сіллю, добре перемішую віночком і готую в залізній мисці на водяній бані, помішуючи, краще силіконовою лопаткою, і в середині приготування додаю шматочок вершкового масла. Будьте обережні з парою - все швидко готується. Консистенція досить густа і нагадує пшоняну кашку.

Американський: яйця з сіллю збиваю, злегка розігріваю сковороду з антипригарним покриттям, звичайно з шматочком вершкового масла, виливаю яйця на сковороду і акуратно, легкими рухами, рухаю суміш від країв до середини. Виходить хвиляста красива суміш, яка теж не повинна бути повністю готова. Дуже ніжна і не підсмажена.", - пише Вова Ярославський.

Раніше повідомляли, простий рецепт смачного плову в домашніх умовах.

Як повідомляв Знай.uа, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво заманює українок до себе в ліжко чашкою кави і свіжими квітами: "Солодкі війська...".

Знай.uа писав, глінтвейн, пунш і грог: топ рецептів зігріваючих напоїв від Юлії Шевчук.