Стало відомо про те, що в Києві невідомий відкрив вогонь поруч з будівлею суду в Святошинському районі. Зловмисник поранив чоловіка, але його особа не розголошується.

Про це стало відомо завдяки прес-службі Національної поліції України, де регулярно сповіщають про всі важливі новини країни.

Зараз співробітники правоохоронних органів ввели спеціальну поліцейську операцію для того, щоб знайти і затримати зловмисника, який це зробив.

У поліцію міста Київ прийшло повідомлення про те, що на вулиці Мельниченка невідомий прямо з автомобіля вистрілив у чоловіка. На місце одразу ж прибули медики, а також слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції, щоб з'ясувати, що там сталося насправді.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Потерпілому зараз лікарі намагаються допомогти, щоб його життю нічого не загрожувало. В якому саме він стані - не повідомляється.

"У Києві введено ПО Сирена по розшуку і затриманню автомобіля марки Інфініті сірого кольору з даного автомобіля невстановлений чоловік по вул.Мельниченка, 1, зробив попередньо кілька пострілів з травматичної зброї, поранивши при цьому чоловіка. Поранення в ногу і спину. Медики оглядають потерпілого " - йдеться в повідомленні.

Стрілянина в Києві, фото: вільне джерело
Стрілянина в Києві, фото: вільне джерело

Також, за неперевіреною інформацією, потерпілий чоловік прийшов до суду на засіданні разом зі своїм адвокатом, і там мала слухатися справа про розбій.

Нагадаємо, що озброєний чоловік увірвався в школу і влаштував стрілянину: є постраждалі

Раніше повідомлялося, що в Києві невідомі відкрили стрілянину, поранено двох копів: оголошено спецоперацію "Грім"

Знай.иа писав,у Києві луганчанин розстріляв товариша по чарці через дамську симпатію