Марк Цукерберг, власник Facebook, має з’явитися на розгляд судової справи у місто Овруч Житомирської області у якості співвідповідача. Відповідне рішення міститься в матеріалах суду.

Як зазначається, Коростенський суд викликає на засідання власника Facebook як співвідповідача у судовій справі щодо коментарів про зрубані тополі під дописом мера Овруча Івана Коруда.

Марк Цукерберг. Фото: BBC.
Марк Цукерберг. Фото: BBC.
Марк Цукерберг. Фото: BBC.

Останній вже два роки захищає в суді свої честь, ділову репутацію та гідність, позиваючись до одного із засновників Овруцької районної партійної організації ВО «Свобода» Олексія Кравчука через коментарі у Facebook.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

«25 липня 2019 року ОСОБА_2 звернувся до суду з позовною заявою до ОСОБА_3, яку у подальшому уточнив та просить інформацію, поширену відповідачем в соціальній мережі «Fасеbоок», визнати недостовірною та такою, що принижує честь і гідність та порушує право на недоторканість ділової репутації ОСОБА_2, зобов`язавши Відповідача видалити дану інформацію із соціальної мережі «Fасеbоок» та спростувати поширену інформацію шляхом розміщення у соціальній мережі «Fасеbоок», тексту ухваленого у справі рішення та стягнути з відповідача на його користь в рахунок відшкодування моральної шкоди 1,00 (одну гривню) та понесені судові витрати у справі», – сказано в тексті судової ухвали.

Пізніше позивач клопотав про те, щоб Коростенський міськрайонний суд Житомирської області постановив залучити до участі в розгляді справи власника Facebook.

Нагадаємо, Apple терміново зняла з продажу iPnone 12 Pro і iPnone XR: що не так з моделями

Також, після нової презентації Apple обвалили ціни і зняли з виробництва деякі моделі iPhone: майже "задарма". Після оновлення онлайн-магазину 15 вересня, стало відомо, що придбати торішні iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max.

Раніше повідомляли, що користувачі iPhone зіткнулися з черговою проблемою нової iOS: бережіть свої фото.Найімовірніше проблема пов'язана з вбудованим месенджером під назвою iMessage.