54-річна австралійська мати п'ятьох дітей дарує доньці найкращий подарунок-дитину. Про це повідомляє видання 7news.

Уродженка Тасманії Марі Арнольд стане сурогатною матір'ю для свого онука. Вона зважилася допомогти своїй 28-річній дочці Міган Уайт, у якої немає матки і яка не змогла завагітніти.

За словами самої Марі, це "просте рішення" після того, як побачила, як її дочка і зять страждають від болю через неможливість створити власну сім'ю.

Після трьох невдалих спроб ЕКЗ на початку цього року вона нарешті завагітніла і повинна народити онука в січні 2022 року.

Фото: 7news, Марі Арнольд
Фото: 7news, Марі Арнольд

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

«У мене була менопауза, і я все це зробила, потім вони вилікували все за допомогою ліків, і все пройшло відмінно. Тепер, думаю, мені доведеться пройти через все це знову", - пожартувала вона.

Марі сказала, що весь процес вагітності пройшов "дійсно добре" і був досить «легким».

"Я боялася, що щось піде не так, але нічого не сталося, все відмінно», - сказала вона.

Фото: 7news, Марі Арнольд
Фото: 7news, Марі Арнольд

Міган зізнається, що з боку її матері було просто «неймовірно» запропонувати виносити дитину.

«Ми намагалися не хвилюватися занадто рано, але зараз ми знаходимося в останньому триместрі, і ми в захваті, це дуже захоплююче», - говорить майбутня мати немовляти.

Нагадаємо, народився на 7 тижнів раніше терміну: у одностатевої пари з'явилася дитина завдяки сурогатній мамі.

Як повідомляв " Знай.ua", під офісом Зеленського сталися сутички з поліцією: проти противників ЛГБТ використовують газ

Знай.ua писав, росіянка порівняла Україну з РФ по всіх фронтах: "Хвора тема-їжа". Тетяна зазначає, що в Росії все ж більш якісну освіту, проте в Україні в цей же час існує більше можливостей, щоб виїхати вчитися закордон.