З Хмельницької області прийшли доволі тривожні новини, з якими, на жаль, в останні роки стикаються громадяни все частіше і частіше. Справа в тому, що в місті Кам'янець-Подільський правоохоронці на так званій "блатхаті" виявили опікунку з малюком.

Про це стало відомо завдяки публікації прес-служби Кам'янець-Подільської міської ради. Знімок також опублікували на сайті відомства.

Притон в Кам'янець-Подільському, фото: kam-pod.gov.ua
Притон в Кам'янець-Подільському, фото: kam-pod.gov.ua

В рамках рейду "Вулиця" було відвідано сім'ї, які опинилися в полі зору служби у справах дітей, ювенальної превенції управління поліції, центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Виявлено притон п'яних осіб чоловічої та жіночої статі, серед яких перебувала опікунка з малолітньою дитиною.

"Дівчинку передано до перинатального центру, оскільки умови, в яких вона перебувала, загрожували її здоров'ю та життю", – зазначили у міськраді.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Додали, що на розгляд комісії з питань захисту прав дитини буде винесено питання про доцільність припинення опіки та виконання батьківських обов'язків матір'ю щодо старших дітей. А поліцейські склали на жінку адміністративний протокол за неналежне виконання обов'язків по догляду за дитиною.

В інших сім'ях, які відвідали служби на той час, зазначають, діти були доглянуті. Проте громадяни, які взяли на себе відповідальність в якості опікунів заявили, що їм необхідна допомога, щоб поліпшити умови проживання неповнолітніх дітей і контроль за їх навчанням.

Раніше повідомляли, львів'яни показали гидоту, яку їм згодовують з хлібом-пластик, нігті і туалетний папір.

Як повідомляв Знай.uа, Львівський ревматолог впустив українців у переповнену інфекціонку: "хтось помирає, а хтось - гуляє".

Знай.uа писав, під Харковом малюк втік від вічно п'яних батьків: краще вулиця, ніж таке дитинство.