"Танці з зірками", фото: Instagram
"Танці з зірками", фото: Instagram

Українці вирішили долю фіналу "Танці з зірками", фаворитів всього два

Цієї неділі, 14 листопада, відбудеться одинадцятий ефір всіма улюбленого шоу "Танці з зірками". У минулому випуску паркет покинула пара Олександри Зарицької та Юрія Мєшкова. А зараз з'явилася інформація, що на зірковому балконі учасників підтримуватимуть Володимир Дантес з Машею Єфросиніною, а спеціальним гостем виступить співачка Надя Дорофєєва, яка виступить зі своєю піснею.

Трудова книжка скриншот youtube Вікна-новини
Трудова книжка скриншот youtube Вікна-новини

Трудові книжки більше не потрібні? Пенсійний фонд роз'яснив, де їх знайти і як переглянути

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Електронний формат трудової покликаний зменшити обсяги паперової роботи і знизити ризики втрати документів. Завдяки електронному Кабінету також зручно перевіряти стаж, а в майбутньому і пенсія буде нараховуватися автоматично. Важливі питання щодо впровадження електронної книжки роз'яснює на своїй офіційній сторінці у facebook Пенсійний фонд України у постійній рубриці # Будьvтемі.

Ціни на продукти, кадр з відео
Ціни на продукти, кадр з відео

Ціни на продукти "злетять" перед Новим роком: скільки коштуватиме борщ, олів'є та фрукти

Зараз у світі підвищуються тарифи на електрику і газ - це основна причина подорожчання продуктового кошика.. Тому зараз ми обговоримо, на які позиції ціни зростуть вже найближчим часом. За поточний рік вартість продуктів харчування вже піднялася на 11 відсотків. Огірки і помідори, вирощені в теплицях, будуть містити в ціні (під Новий Рік) енергетичний фактор.

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol
Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol

Голодна Тіна Кароль "накинулася" на банку маскарпоне: Дан Балан не прогодує

Цього разу на особистій сторінці в соцмережі Instagram, де за життям співачки спостерігають 1,8 мільйона читачів, Тіна Кароль зняла свій похід до ресторану. Під час обслуговування Тіна Кароль здивувалася повній банці маскарпоне, яку принесла офіціантка і попросила ту, залишити його на столі. Днями Тіна Кароль заінтригувала передплатників своїм новим творінням. Артистка похвалилася успіхом колготок "Скандал" і заявила про вихід нового товару, проте з іншим словом і запропонувала відгадати його.

Олена Зеленська, фото з Vogue
Олена Зеленська, фото з Vogue

Олена Зеленська заявила, що поверне дітей до шкільних їдалень: "Кондитерка, сосиски та інші субпродукти"

Перша леді України Олена Зеленська на форумі у Львові заявила про свої наміри повернути дітей до шкільних їдалень. Адже, як підкреслила дружина президента Володимира Зеленського, правильний сніданок і обід безпосередньо впливають на засвоєння знань. Відповідне повідомлення з'явилося на сторінці Олени Зеленської в соцмережі Instagram. Вона навела дані дослідження ЮНІСЕФ про те, що харчування є реальним мотиватором до хорошого навчання. Вона додала, що 47% батьків цього не знають.