Ембер Мей, 23 роки, з Лестершира, виконувала місію по досягненню тіла своєї мрії, і вона вже витратила 70000 фунтів стерлінгів на свою статуру.

Відповідну публікацію розмістили на порталі "Daily Star"

Модель, яка "пристрастилася" до пластичної хірургії, розповіла про те, що витратить 70 000 фунтів стерлінгів на тіло своєї мрії.

23 травня Ембер витратила тисячі на кілька процедур, у тому числі на її груди.

Красуня з Лестершира вже вісім разів лягала під ніж за останні п'ять років.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ембер
Ембер

З тих пір у неї були операції зі збільшення грудей, бразильська підтяжка сідниць, дві операції з ринопластики і раунд видалення щічного жиру.

Вона також пройшла три раунди ліпосакції всього тіла і філерів для обличчя, а також роботу з зубами.

Вона ділиться знімками свого тіла в Instagram, де у неї більше 45 000 підписників.

Ембер профінансувала своє перетворення в розмірі 70000 фунтів стерлінгів на своїй сторінці OnlyFans, де вона входить в 0,03% кращих творців.

Ембер
Ембер

Вона ще не закінчила, оскільки сподівається зробити ще одну бразильську підтяжку сідниць, великі грудні імплантати і ще одну ринопластику.

Ембер витратила 30 000 фунтів стерлінгів на груди, 20 000 фунтів стерлінгів на дупу, 5 000 фунтів стерлінгів на операції з ринопластики і 4 000 фунтів стерлінгів на зуби та інше.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", зірка серіалу Гра в кальмара потрапила на червону доріжку.

Нагадаємо, що у мережі показали дочку Уїлла Сміта.