Неподалік Нью-Делі, столиці Індії, шар отруйної піни покрив частину річки Ямуна. Індуси вважають річку священною і 10 листопада зібралися біля неї, щоби провести необхідні обряди на честь релігійного свята.

Про це на своїй офіційній сторінці в instagram пише bbcnews.

Річка Ямуна – це притока священної річки Ганг, яка тече через кілька штатів. За останній тиждень на деяких її ділянках утворилася біла піна зі стічних вод та промислових відходів. Експерти вважають, що піна токсична, оскільки містить фосфати та аміак у великій кількості. Ці отруйні речовини можуть спричинити захворювання шкіри та дихальних шляхів.

Індія, скриншот youtube The Straits Times
Індія, скриншот youtube The Straits Times

У цей час в Індії розпочалося святкування фестивалю, присвяченого богу Сур'ї, яке передбачає священне омовіння у річці. Індуси пробиралися крізь піну, щоб, згідно зі звичаями, помолитися і скупатися в річці.

Одна з жінок, яка була на святкуванні, сказала журналістам про те, що "вода дуже брудна, але у нас не так багато варіантів". Вона наголосила, що це був ритуал купання у воді під час релігійного фестивалю Чхат Пуджа.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Індія, скриншот youtube The Straits Times
Індія, скриншот youtube The Straits Times

На фотографіях, зроблених журналістами, можна побачити кількох усміхнених жінок, оточених отруйною піною, що стоять по пояс у воді.

Знай.ua нагадує: Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" у Пакистані познайомився з народом, який нехтує законами: "Приймають рішення швидше, ніж суд"

Як раніше повідомляв Знай.ua: Діма Комаров зі "Світу навиворіт" зізнався у своїй суперздатності: "Пекельна спека, вологість, тропічні дощі..."

Також Знай.ua писав: Дмитро Комаров з "Світ навіворит" знову проміняв Кучеренко на плем'я: "Ніколи не контактували з цивілізацією"