Стало відомо, що 10 листопада пройшла дуже важлива прес-конференція, яку транслювали в Міністерстві закордонних справ України. Представник Сполучених Штатів Америки дав дуже гучну заяву і пообіцяв допомогу Україні.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Апостроф»

Потрібно розповісти про те, що на дуже важливій для України конференції представник США Ентоні Блінкен публічно заявив, що Америка готова підтримати Україну у військовому плані і виділити летальну зброю в тому випадку, якщо Російська Федерація продовжити тиснути на нашу державу.

Крім цього, представник Америки підкреслив, що в 2021 році було виділено 400 мільйонів доларів на те, щоб профінансувати безпеку.

Глава Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба підкреслив, що Україна і Сполучені Штати Америки знаходяться в дуже приємних відносинах, особливо, коли справа стосується сфери безпеки.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Дмитро Кулеба розповів, що Україна і Америка вже дуже довгий час співпрацюють і мають великий досвід в оборонному секторі.

Крім цього, Дмитро Кулеба нагадав, що Ентоні Блінкен дав дуже сильну заяву про допомогу для України з летальною зброєю.

Варто відзначити, що глава МЗС вважає, що США і Україна – дуже хороші партнери.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали нового головного героя романтичного шоу»Холостяк".

Нагадаємо, що струнка Брітні Спірс показала попу в Жовтих трусиках.

Також портал "Znaj" писав, що у мережі показали молодшу дочку Арнольда Шварценеггера.