Вакцинація, фото: unian
Вакцинація, фото: unian

Приз у мільйон доларів за вакцинацію: у мережі показали, як мотивують молодь закордоном. Вже є щасливчики

Джоан Чжу з Австралії стала мільйонером після перемоги в кампанії Million Dollar Vax, яка дала майже 3 мільйонам людей шанс виграти джекпот, зробивши щеплення. Австралійська студентка стала мільйонером і все це було тому, що вона отримала щеплення від Covid. 25-річна Джоанн Чжу виграла 1 мільйон доларів, ставши однією з 2 744 974 австралійців, які зареєстрували свої щеплення.

Настя Каменських, instagram.com/kamenskux
Настя Каменських, instagram.com/kamenskux

Фанати назвали Настю Каменських розлучницею, а Потапа - зрадником: "Милуватися ними ні до чого..."

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Цього разу фото подружньої пари розмістили на офіційній сторінці шоу "Життя відомих людей" у соцмережі Instagram. У кадрі щасливі Потап і Настя позують на фоні чарівного океану, корчать забавні пики і солодко цілуються на камеру.

Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich
Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich

Злата Огнєвіч пояснила, що робити на першому побаченні з чоловіком

Українська співачка вирішила дати поради про те, як поводитися на першому побаченні. Жінка зазначила, що віднедавна зрозуміла, як важливо ставити правильні запитання своєму кавалеру. Ряд цікавих питань вона перерахувала.

Микита Добринін, фото з Instagram
Микита Добринін, фото з Instagram

"Холостяк" Микита Добринін подався в "прораби": навіть Даша Квіткова з маленьким сином не зупинили

Микита Добринін до останнього не одягав теплої куртки щоб довше насолодитися гарною погодою. Зараз він вирішив виправитися і трохи утеплитися. Фанатам телеведучого сподобався його осінній образ, тому вони почали залишати для нього компліменти в коментарях, проте деякі вирішили, що він схожий на прораба.

Альбіна
Альбіна

Думають, що вона-20-тирічна студентка: бабуся здивувала інтернет своєю зовнішністю і формою

Альбіна Март із США стверджує, що їй 50 років, і у неї є діти, яким за 20, але фанати їй не вірять, тому що вона виглядає дуже молодою. Бабуся шокувала користувачів соціальних мереж своєю молодістю, люди кажуть, що вона виглядає вдвічі молодшою. Альбіна Март стверджує, що їй 50 років, у неї дві доньки по 25 років, а також вона бабуся. Але люди навряд чи можуть сказати, скільки їй років, так як багато хто говорить, що вона виглядає на 20 років.