Актор і викладач Володимир Талашко звільнився з роботи після звинувачень у харасменті. Про це повідомляє Вікторія Мушлей на своїй Фейсбук-сторінці.

На даний момент Міністерством культури та інформаційної політики ведеться службове розслідування з приводу звинувачень у домаганні викладача Київського національного університету театру кіно і телебачення після звинувачень за домагання, а також актор легендарного фільму "у бій йдуть одні люди похилого віку".

Як відомо, легендарного актора звинуватили студентки та абітурієнтки, журналістка в домаганнях. Вони стверджували, що Талашко запрошував їх додому під приводом допомогти в навчанні і влаштуватися до вузу. Але замість цього фотографував їх оголеними і цілував.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У підсумку Володимир Талашко написав заяву за власним бажанням.

"Фінал історії. Битва виграна завдяки кожній дівчині, яка наважилася написати заяву в університет і Міністерство. Всі потоки бруду і труднощі коштували того, щоб нові студентки і абітурієнтки не піддавалися насильству", - заявила Мушлей.

Однак вона вважає, що у вузі намагаються тихо зам'яти цю справу.