У мережі оприлюднили дуже цікаву інформацію, в якій повідомляється про те, що алкоголь - шкідливий продукт для людського мозку.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Голос ЮА»

Британська благодійна оршганізація "Товариство Альцгеймера" повідомляє про те що, збільшення вживання алкогольних напоїв викликає ослаблення роботи людських мізків.

Професійні експерти розповіли про те, що спиртні напої небезпечні. Дослідження говорять про те, що у кожної десятої людини, яка вживає алкоголь пошкоджена робота мозку.

Крім цього, є інформація про те, що, якщо людина страждає алкоголізмом, то є ймовірність того, що вона може захворіти алкогольною деменцією - синдром Верніке-Корсакова.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Алкоголь, фото - Getty Images
Алкоголь, фото - Getty Images

Першим симптомом такого захворювання вважається погіршення пам'яті. Потрібно підкреслити, що людина, яка страждає цим симптомом, може заповнювати прогалини в пам'яті вигаданими подіями.

Експерти повідомляють, що при алкоголізмі може змінитися особистість людини і значно зменшитися вітамін B1.

Також, в ООН заявили, що навіть рідкісне вживання алкоголю може спровокувати розвиток раку в організмі людини.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі розповіли, як зробити настоянку з варення.

Нагадаємо, що зірка популярного серіалу стала жертвою алкоголізму.

Також портал "Znaj" писав, що українцям розповіли, як приготувати медову горілку.