Рецепт напою з багатим смаком дозволить прикрасити осінні дні. Рецепт медової настоянки розповів Данила Перваченко на своєму ютуб-каналі.

Медовуха є слабоалкогольним напоєм, який містить 1,2-9 відсотків обсягу етилового спирту.

Є різні варіанти даного напою. Пропонуємо один з поширених і простих варіантів. Приготування не займе багато часу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Інгредієнт

  • Горілка або самогон (40-45 %) - 1 л;
  • Мускатний горіх мелений - ¼ ч. л;
  • Перець чилі пластівці-2 ч. л;
  • Чорний перець горошок - ½ ч. л;
  • Мед-2 ст. л;
  • Перець духмяний горошок-3-4 шт;
  • Гвоздка-2-3 шт;
  • Кориця мелена - ¼ ч. л.

Алгоритм приготування.

  1. Спеції з медом висипаємо в банку, заливаємо підготовленим спиртом, добре все перемішуємо і відправляємо в темне місце на два тижні;
  2. Потім проціджуємо і розливаємо по пляшках. Через пару днів перцівка з медом готова.

Нагадавши, лікер з горобини, щоб зігрітися восени: простий рецепт ароматного міцного напою. Обов'язково спробуйте приготувати такий лікер з горобини самостійно, адже ці ягоди завжди можна знайти у великій кількості.

Як повідомляв портал Знай.ua, ягідна настоянка на самогоні від Костянтина Грубича: бюджетний рецепт на холодні часи із Західної України. Кулінар поділився з українцями рецептом алкогольного напою - зігріватиме вас холодними вечорами

Також Знай.ua писав, гарбуз по-корейськи з часником на Хеллоуїн.Кулінари розповіли про новий рецепт, який точно здивує ваших близьких і друзів