Зовсім недавно ми писали про те, що сталося в Рівненській області і стосується громадського транспорту.

Водій набрався сміливості і вирішив не пускати в салон представника правоохоронних органів для перевірки наявності сертифікатів про вакцинацію від коронавірусу (COVID-19). Цей вчинок викликав неоднозначну реакцію, адже хтось все ж хотів показати документ.

Громадський транспорт, скріншот: Youtube
Громадський транспорт, скріншот: Youtube

Але зараз мова не торкнеться сертифікатів і будь-яких обмежень - в Харкові, в тролейбусі №24 була помічена чергова кишенькова злодійка. Користувачі пишуть, що їхали в громадському транспорті і у дівчини з кишені дістали пристойну суму грошей. Як тільки карманниця це зробила, вона відразу ж побігла в кінець салону і почала озиратися, сподіваючись, що скоро зможе вийти.

Однак ті, у кого вона вкрала гроші, вийшли разом з нею і попросили показати сумку. Робила вона це досить приховано, але потім її попросили вивернути кишені і через це кишенькові злодії довелося відвести українців убік і дістати всі вкрадені гроші. Адже вони почали погрожувати їй поліцією.

Кишеньковий злодій, фото: Telegram
Кишеньковий злодій, фото: Telegram

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Кишеньковий злодій, фото: Telegram
Кишеньковий злодій, фото: Telegram

"Ну з великою сумою грошей тільки в тролейбусі їздити", "Працювати не хочуть, а м'ясо люблять. А дівчина з великою сумою в кишені зовсім без звивин?", "З пристойною сумою в кишені і в тролейбусі?", - пишуть користувачі в Інтернеті.

Нагадаємо, в Києві спритні кишенькові злодії на очах у перехожих обібрали матір з дитиною, - "Тренуватися…"

Як повідомляв Знай.ua, банда золотих ручок розсміялася в обличчя обкрадених киян: "Скоро відпустять"

Також Знай.ua писав, у Києві нахабні кишенькові злодії запустили очманілі ручки в штани іноземцю