У Луцьку патрульні правоохоронці жорстко затримали водія маршрутки. Про це повідомляє портал Сьогодні.

Подія трапилася на вулиці Ковельській. Причиною затримання-конфлікт з правоохоронцями через перевірку дотримання карантину. На відео видно, як жорстко поліцейські скручують його. Згодом його госпіталізувала швидка. Йому зламали руку.

Нацполіція, скріншот: YouTube
Нацполіція, скріншот: YouTube

Очевидці зняли на відео, як під крики розлюченого натовпу поліція дістає з – за керма водія маршрутки сполученням "Луцьк-с.Окорськ" і садить в патрульне авто. Звичайні перехожі намагалися заступитися за водія, однак це йому не змогло допомогти.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Зазначимо, що це не перший конфлікт з водіїв транспортного засобу через дотримання карантину. Водій вирішив не пускати в салон поліцейського, який хотів перевірити наявність сертифікатів вакцинації.

У підсумку у них не вдалося переконати водія, що це закон, і вони пішли, побажавши йому щасливої дороги. В органах на даний інцидент поки що ніяк не відреагували.

Також Знай писав, що Франківчани відповіли, чому масово їдуть за кордон на заробітки: пенсія, медицина, податки та інші причини.