Адвокат Олександр Моргун розповів про те, що можна робити учням на дистанційному навчанні. Відповідне відео з'явилося на його офіційній Тікток-сторінці.

Наразі обмеження червоної зони карантину діють у Києві та 15 областях.

Дистанційне навчання, фото: скріншот з відео
Дистанційне навчання, фото: скріншот з відео

Згідно з обмеженнями "червоної зони" учні освітніх установ (1-11 класи) залишаються на дистанційному навчанні, поки епідемічна ситуація не покращиться.

@morgun_pro_zakon

#адвокат #юрист #закон #дистанционноеобучение #дистанційненавчання

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще
♬ оригінальний звук - Олександр Моргун

При цьому адвокат Олександр Моргун розповів, що під час дистанційного навчання викладач не має право на те, щоб

"Відповідно до статті 32 Конституції України, заборонено втручання в особисте і сімейне життя особистості. А відповідно до статті 33 Закону України Про інформацію, забороняється збирати та поширювати інформацію про особу без її згоди. Тобто якщо ти незгодний, камеру можеш не включати", - повідомив Моргун.

Також Знай писав, що Франківчани відповіли, чому масово їдуть за кордон на заробітки: пенсія, медицина, податки та інші причини.