Під Одесою невідомі напали на депутата однієї з ОТГ Херсонської області та його дружину.

Про це повідомляє Національна поліція України.

Так, стало відомо, що в передмісті Одеси невідомі напали на депутата однієї з Херсонської області і його дружину. Повідомляється, що їх сильно побили, депутат у важкому стані перебувати в лікарні.

Повідомляється, що невідомі зупинили Toyota Land Cruiser Prado на околиці Одеси і напали на депутата однієї з ОТГ Херсонської області, а за сумісництвом великого аграрія, і його дружину, яка була за кермом. Чоловікові роздробили колінні суглоби, зараз він у лікарні у важкому стані.

Під Одесою напали на депутата, фото Нацполіції
Під Одесою напали на депутата, фото Нацполіції

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Відомості про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Встановлюються особи, причетні до злочину", - зазначили в поліції.

На даний час розпочато досудове розслідування. Поліцейські вживають заходів щодо встановлення та затримання осіб, причетних до злочину. Зловмисникам загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі.

Під Одесою напали на депутата, фото Нацполіції
Під Одесою напали на депутата, фото Нацполіції

Нагадавши, вбивство активіста Правого сектора в Сумах: ветеран розповів деталі справи. Вбивство Сумського активіста Правого сектору Олександра Іванини може бути пов'язане з незаконною діяльністю його оточення.

Як повідомляв " Знай", "За * Балі зі своїми посвідченнями": водій маршрутки в Одеській області вилаяв бійця АТО-пільговикипляшка

Знай. писав, у Харкові оновлять громадський транспорт: які автобуси закуплять для городян