Стилісти та експерти в світі моди склали список головних трендів осені та зими на 2021-2022 рік.

У відомому і популярному журналі про жіночу красу, естетику і моду "Vogue" склали список з 12 головних трендів, які будуть актуальні найближчим часом.

Список очолила всіма улюблена бахрома, яка залишається популярною ще з минулого осінньо-зимового сезону. Декор можна використовувати на базових сукнях з довгим рукавом, замшевих парках і сумках. Такі шовкові нитки - краще рішення не тільки для вечірніх виходів, але і для повсякденних образів.

Еко-хутро буде дуже актуальним в холодну пору. Багато світових брендів відмовилися від натурального хутра на користь штучного. Фаворитами залишаються двобортні пальто, подовжені парки, короткі і oversize-шуби.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Кєтсьюты, різновид комбінезонів, щільно облягають тіло, актуальні тепер не тільки на заняттях йогою. Одержимість ними дизайнерами в новому сезоні була більшою, ніж варто було очікувати. Від Salvatore Ferragamo до Prada, від Emilia Wickstead до Dolce&Gabbana: цілісні одиниці з сітки, мережива, вовни або трикотажу - те, чим варто поповнити свій гардероб цієї осені", - порадили в журналі "Vogue".

Всі відтінки лілового кольору у цьому сезоні будуть на лідируючих позиціях. Розкішні шовкові сукні, двобортні пальто з поясом, що підкреслює крихкість силуету, і навіть "дуті" пуховики і штани дуже популярний взимку в 2022 році.

Трендовий принт в чорно-білий ромб з відсиланням на шахову дошку підкорить серце кожної модниці. З ним роблять традиційні жилети, пальто, шовкові максі-сукні та спідниці.

"Розсипи паєток і ансамблі блискучих каменів зачекалися свого яскравого виходу в світ. Металізовані сукні і комбінезони будуть гармонійно виглядати з високими шкіряними чобітьми, пухнастими сумками і навіть брюками-кльош, як у Louis Vuitton, Chanel і Sportmax", - переконані стилісти.

Стьобані бомбери і парки, пальто і кейпи в новому сезоні стануть найбажанішим верхнім одягом. Вони відрізняються своєю практичністю і функціональністю, а також підійдуть практично під всіх типи фігур.

Яскраві кольори поповнять список головних тенденцій в 2021-2022 роках. Жовтий, насичений помаранчевий або неоново-фіолетовий - кращі претенденти на місце набридлим нейтральним відтінкам, властивим осінньому гардеробу.

Нагадаємо, стиліст назвала наймодніші стрижки 2022 року: для кучерявого, короткого і довгого прямого волосся

Як повідомляв Знай.uа, Андре Тан пояснив, що буде модно навесні і влітку 2022 року: сукні-сітки, взуття на платформі і футляри

Також портал Знай.uа писав, що Кім Кардашьян налякала "волохатими очима" після розлучення з Каньє Вестом: Леді Гага зацінить