Про це він розповів у новому випуску програми «Прогноз» з блогером Любов'ю Завальнюк.

«Листопад - це місяць катастроф, можуть прокинутися вулкани, цунамі, несподівані техногенні катастрофи. Пощастить цього місяця Скорпіонам у нових починаннях, планах та проєктах. А знакам зодіаку Риби у листопаді «повалять» гроші, дуже гарні пропозиції успішні та вдалі справи. Головне Рибам не лежати на дивані, а якимось чином діяти і знаходити свій успіх і долю цього місяця. У Раків у листопаді дуже хороша ситуація у плані кохання, стосунків, романтики, зустрічі нареченого», - розповів він.

Росс сказав, що у листопаді буде лише одне Місячне затемнення, а 4 грудня буде друге Сонячне затемнення. Але Місячне затемнення буде напівтіньовим, слабким, м'яким, вважає він, і воно відбудеться 19 листопада, а Сонячне затемнення 4 грудня впливатиме на Україну. Цей коридор затемнень може бути дуже вибухонебезпечним, повідомив він, там буде поєднання планет Меркурія і Марса - цей несподіваний протестний настрій може бути у народу і може підвищуватися пікова ситуація.

«Люди готові за цієї ситуації навіть влаштувати революцію. І я не виключаю, що вона відбудеться в Грузії, тому що день народження Грузії відзначалося 10 червня і було Сонячне затемнення. Якщо країна зустрічає день народження у день Сонячного затемнення, великі зміни можуть відбутися в цій країні. Те саме стосується й Росії, Путін усім сказав, що він ще буде два терміни, але ніхто не скасовує положення Сатурну у знаку Водолій. Може статися якийсь палацовий переворот або Путіну настільки стане погано, що він буде не транспортабельним», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше астролог Влад Росс попередив, що під час ретроградного Меркурія ні в якому разі не можна купувати автомобілі, особливо нові.

Також Знай.ua повідомляв, що астролог передбачила перестановку сил і виникнення нової форми для Донбасу.